OCIJENI

Uredski pribor: Što vam je sve potrebno za opremanje ureda

Objavljeno: 25.9.2020. 16:09

Opremate li ured, prvo ćete vjerojatno nabaviti namještaj – stolice, stolove, digitalnu opremu i sve što je potrebno, ovisno o namjeni istog.

Ipak, bez obzira na digitalne mogućnosti koje često zamjenjuju one kakve smo prije poznavali, kod uspješnog opremanja ureda, ključan je uredski pribor.
Svaki pravi ured mora biti opremljen papirima, flomasterima, kemijskama, spojnicama i svemu što će kroz rad biti potrebno.

U uredski pribor, dakle, ulaze i kemijske, olovke, spajalice, pribadače, selotejp, bilježnice, papiri i tome slično.

Kada odabirete pribor za svoj ured, bitno je odabrati dobru trgovinu kojoj je cilj zadovoljiti sve individualne potrebe klijenta te opravdati cijenu kvalitetom.

SKRIPTARNICA nudi širok opseg pribora razne namjene i vrste kvalitetnih brendova.

Izdvajaju se tako registratori, mape za odlaganje, uredske klamerice, uredske bušilice, škare i skalpeli, ljepila, korekturna sredstva, stolni pribor, spajalice, čavlići, kvačice, boje i jastučići za žigove, kemijske olovke i ulošci, tehničke olovke i mine, grafitne olovke, gumice za brisanje, flomasteri i markeri, bilježnice, blokovi i notesi, bijeli uredski papir, papir u boji, dizajn papir, papir velikog formata, folije i etikete za laserski i ink jet ispis, kuverte, fax i adding role, obrasci.

Brendovi i proizvođači u ponudi su:
Leitz, Optima, Donau, Esselte, Lipa Mill, Fornax, Toz, Kores, UHU, Pelikan, Toz, Steadtler, Rotring, Pilot, Mitsubishi Pencil, Edding, Blasetti, Educa, Fornax, Mondi, Discovery.

Posebnost SKRIPTARNICE upravo je objedinjavanje usluge i prodaje u cjelovitu ponudu koja zadovoljava sve potrebe jednog prosječnog poslovnog subjekta. Svojim klijentima i partnerima nude prodaju uredske i informatičke opreme te uslugu kopiranja, digitalnog ispisa i skeniranja  kao i izradu i obradu promotivnog i prezentacijskog materijala, a sve to uz dostavu do vašeg doma ili ureda. Kroz post prodajnu podršku nastoje voditi brigu o vašoj opremi u vidu savjeta i servisa, kako u jamstvenom tako i izvan jamstvenog roka. 

Kupci se u SKRIPTARNICI smatraju prijateljima i partnerima koji aktivno sudjeluju u unapređivanju ponude i usluge. Kroz izgrađeno povjerenje svim klijentima omogućuju odgodu plaćanja i mjesečne ili višemjesečne obračune za prethodno izvršene usluge.

OCIJENI