OCIJENI
Adresa: Majstorska ulica 5 Savica Šanci
10000, Zagreb
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
01 2385 439 01 2385 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.go-dizajn.hr/
http://www.facebook.com/go.dizajn/
http://www.instagram.com/goartdizajn/

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-16
Djelatnosti: Reklame
Grafički dizajn, grafička priprema
Tiskara, Sitotisak, Digitalni tisak, Knjigovežnica
Ključne riječi: svjetleće reklame - izrada 3d slova - oslikavanje izloga i vozila - roll up display - tisak velikih formata - plakati - reklame - totemi - xxl print - plexy galanterija
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu GOART DIZAJNA!

Ova tvrtka ima tradiciju, i ona se osjeća na svakom koraku.

Specijalizirani smo za tisak velikih formata uz prateću doradu i opremu.
Kvalitetom svog rada nalazimo se na konstantnoj uzlaznoj putanji, u čemu nam pomaže i praćenje napretka tehnologije kroz cijelo vrijeme našeg postojanja.

Danas se možemo pohvaliti sa najnovijim strojevima s kojima smo zaokružili svoju ponudu, tako da možemo odgovoriti i na najzahtjevnije poslove, ne samo u vlastitom okruženju, nego i na području cijele Hrvatske.

Naš pristup klijentu možemo opisati kao iskren i pošten, što potvrđuje iskazano zadovoljstvo i vjernost naših klijenata.

Na tržištu smo poznati po širokoj ponudi usluga i proizvoda iz područja grafičke i reklamne produkcije. Jednostavno rečeno, radimo sve - od posjetnica do svjetlećih reklama.

Za sve detaljnije informacije kontaktirajte nas putem telefona ili e-maila i posjetite naš Facebook profil i web stranicu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 2385 439 01 2385 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI