Adresa: Bednjanska 8
10000 Zagreb
Telefon:
01 4829 552 01 4829 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.loewe.tv/hr
http://www.facebook.com/LoeweHrvatska

Radno vrijeme

:
pon-pet: 9-20h sub: 9-14h
Djelatnosti: Audio, video i foto oprema
Elektronika - proizvodnja, prodaja i servis
Ključne riječi: oled tv - Loewe tv - tv stalak - zvučnici klang - stalci za televizor - zvučnici za televizor - LCD TV - Loewe Bild - Loewe Klang - Loewe Spectral Rack
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobrodošli na stranicu Loewe Gallery!

Loewe Gallery luksuzni je prostor gdje se predstavlja renomirani njemački proizvođač Loewe.


Mi smo izumili televizor.

Prije više od 80 godina, Loewe je izumio televiziju, sačuvali smo naše "Made in Germany" obećanje. Razvoj, proizvodnja i servisni odjeli još su uvijek smješteni u Kronachu (Gornja Frankonija). Loewe sustavi dizajnirani se da traju i imaju naglasak na ekonomsku potrošnju energije. Modularna tehnologija, vrhunski materijali, precizna obrada, redovito ažuriranje softvera i ne manje važno, bezvremenski dizajn, jamče dobar osjećaj posjedovanje održivog proizvoda.


Kvaliteta u savršenstvu.

Naša filozofija: Ključno za uspjeh Loewe-a je kombinacija visoke tehnologije, dizajna, kvalitete i jednostavnosti korištenja. Proizvodi se odlikuju čistim, preciznim i elegantnim oblicima, koji zadržavaju svoju kvalitetu izrade tijekom cijelog vijeka trajanja, a već su osvojili više od 200 međunarodnih nagrada za dizajn.

Posjetite i našu web i Facebook stranicu.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 4829 552 01 4829 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.