OCIJENI

ESTETSKA STOMATOLOGIJA

Objavljeno: 19.12.2017. 13:31

Izbjeljivanje zubi
ZOOM sustav izbjeljivanja zubi je brz i učinkovit postupak koji će učiniti zube znatno bjelijima, uklanjajući pigmentacije i žutilo za manje od jednog sata.

ZOOM, specijalno dizajnirano svjetlo, aktivira gel za izbjeljivanje nanesen na površinu zuba, ne oštećujući zubnu caklinu, što ga čini najkvalitetnijim i najsigurnijim načinom izbjeljivanja.


Estetski ispuni
Estetskim kompozitnim ispunima postiže se potpuno prirodan izgled zubi. Izrađuju se isključivo od vrhunskih materijala te nekad dobro poznate amalgamske ispune zamjenjuju iz zdravstvenih i estetskih razloga.

Ljuskice -veneers
Ljuskice (veneers) estetski su nadomjesci namijenjeni za sanaciju manjih oštećenja prednjih zubi. Izrađuju se od vrlo tankog sloja keramike, a primjenjuju se u slučajevima estetske rekonstrukcije zubi bilo zbog boje, oblika zuba ili neželjenog razmaka između zuba (dijestema).

Zubni nakit
Zubni nakit, kristalići raznih boja i oblika, na zubima mogu stajati i do nekoliko godina, a lijepe se na površinu zuba potpuno bezbolnom i neinvazivnom tehnikom, bez brušenja. Postavljaju se u svega petnaestak minuta, a skidaju se vrlo jednostavno, ne ostavljajući nikakav trag na zubu.

Posjetite inDent stranicu.

OCIJENI