Adresa: Savska cesta 120
10000 Zagreb
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
01 6191 371 01 6191 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.zagit.hr
http://web.facebook.com/ZagitSistemi

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-17
Djelatnosti: Servis računala, Servis kompjutera
Prodaja računala, prodaja mobitela i dodatne opreme
Elektronika - proizvodnja, prodaja i servis
Ključne riječi: zagit - ekrani - računala - printeri - pisači - laptop - notebook - tinta - toner
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Tvrtka Zagit Sistemi d.o.o., osnovano je 2008. godine sa sjedištem u Zagrebu. Primarna djelatnost je servis i prodaja informatičke i uredske opreme te rezervnih dijelova, ponuda cjelokupnih informatičkih rješenja, nadogradnja računala, održavanje informatičke opreme kod korisnika i u servisu.

Većina naših stručnjaka je poteklo iz cijenjenog Recro Servisa tako da imamo dugogodišnje iskustvo u servisiranju računala i pisača, a povjerenje te iskren odnos prema strankama i partnerima nam je vrlo važan.

Do sada se možemo pohvaliti da smo postali "EPSON ovlaštena servisna točka", Brother ovlašteni servis i jedini smo ovlašteni servis za Orient pisače.

Osim navedenih marki Epson, Brother i Orient koje servisiramo u i van jamstva, bavimo se servisiranjem i svih ostalih više i manje poznatih marki informatičke opreme kao što su HP (Hewlett-Packard), Lenovo (IBM), Acer, Samsung, LG, Lexmark, Fujitsu, Asus, Toshiba, Dell, Apple i ostali. Za te marke obavljamo samo van jamstvene popravke, ali zahvaljujući odličnim partnerskim odnosima s većinom ovlaštenih servisa u Hrvatskoj ako je Vaš uređaj još u jamstvu rado ćemo Vam pomoći da se popravak obavi u jamstvu.

Možemo se pohvaliti i velikim skladištem originalnih, OEM i rabljenih rezervnih dijelova na koje dajemo garanciju, a posebno smo ponosni na veliki izbor ekrana i ac-adaptera za prijenosna računala.

Provjerite i sami zašto se krug korisnika naših usluga konstantno povećava na obostrano zadovoljstvo, a mi Vam se zahvaljujemo na ukazanom povjerenju i preporuci.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 6191 371 01 6191 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.