OCIJENI
Adresa: Bakarska ulica 30
10000 ZAGREB
Email: Kontakt podaci
Web: https://www.linkedin.com/company/catalystprotocol/
Djelatnosti: Marketinška agencija, marketing agencija
Ključne riječi: marketing, oglašavanje, digitalni marketing, Google, Web3.js, Digitalni novčanik (wallet),META, web2, Digitalni identitet, Metaverse, Proširena stvarnost (AR), Ethereum, web3, blockchain, NFT, google analytics, Decentralizacija, Kriptovalute
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Naš digital media expert Sando Slukan ima više od 15 godina iskustva. Kroz karijeru imao je prilike raditi s najvećim domaćim i svjetskim brendovima kao što su Konzum, Zvijezda, PIK,Mercator, NIKE, H&M, P&G, Mazda i mnogi drugi.

Kroz cijelu karijeru njegov je rad bio fokusiran na rezultate i donošenje opipljivih vrijednosti za klijente. Cijeli spektar digitalnog oglašavanje i znanje prikupljeno u zadnjih 15 godina je ono što je danas spreman dijeliti kako bi pomogao klijentima da ostvare svoje ciljeve.

Vizija Catalyst Protocola je vrlo individualan i posvećen pristup svim klijentima s kojima surađuje. Razumijevanje vašeg poslovanja i donošenje rezultata kroz digitalne kanale naš je jedini cilj. Javite se i krenimo zajedno donositi rezultate koje će vaš poslovanje dići na nove razine.

Za više infomacija posjetite nas i na LinkedInu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI