SVJETLEĆE REKLAME

Objavljeno: 22.2.2019. 17:08

Jeste li primijetili kako je u posljednje vrijeme sve više svjetlećih reklama na ulicama? Dok se vozite u automobilu ili dok stojite u centru grada možete primijetiti da vas stalno osvjetljuju neki novi ekrani. Svakih se par minuta mijenjaju nove reklame na velikim ekranima, a vi se opčinjeni svakom informacijom koja se izmjenjuje na ekranima svjetlećih reklama. Ovakav način reklamiranja danas je postao vrlo popularan.

Najveća prednost svjetlećih reklama je njihova sposobnost privlačenja pažnje, savršena za bilo koju vrstu događanja od festivala do sajmova. Zbog svijetlog, dinamičnog prikaza, vrlo je vjerojatno da će se prolaznici zaustaviti i pročitati vašu poruku. U usporedbi s tradicionalnim reklamama s par žarulja, možete primijetiti da će prolaznik prije odabrati vašu reklamu sa svijetlim i živopisnim LED zaslonom.Svjetleće reklame predstavljaju jedinstvene mogućnosti za videosadržaj jer možete prikazati određeni sadržaj u određeno vrijeme. Tijekom dana možete mijenjati svoje reklame, tj. možete prikazati puno različitih oglasa u različitim vremenskim intervalima, prenoseći jedinstvene informacije publici. Sjajna stvar u tehnologiji s digitalnim oglašavanjem jest da se može upravljati s udaljenosti uz jednostavnu bežičnu vezu. Svaku reklamu možete kontrolirati uz samo nekoliko klikova mišem. Takve svjetleće reklame zahtijevaju malo održavanje i vrlo su otporne na oštećenja.Statične oglasne ploče iziskuju veću potrošnju novca od digitalnih svjetlećih reklama jer dok se izmijene reklame na oglasnim pločama dolazi do troškova prijevoza i ponovnog printanja. S digitalnim svjetlećim reklamama dovoljan je samo jedan klik i reklama je izmijenjena. Svjetleće reklame pružaju veću vrijednost za ulaganje. Svjetleće reklame mogu biti korisne za gotovo sve vrste poslovanja. Sve što trebate je prava mješavina kreativnosti i vrijednosti kako biste privukli pozornost vaših kupaca.


Ako vam reklamiranje putem tiska više ne funkcionira, kontaktirajte Novu Formu i naručite svoju svjetleću reklamu. Nova Forma jedan je od vodećih proizvođača svjetlećih reklama u regiji i posluje već preko 50 godina što ju čini jednom od prvih utemeljenih tvrtki u ovoj djelatnosti.
Posjeduju svu potrebnu tehnologiju kako bi svojim klijentima omogućili jednostavno reklamiranje.