Adresa: Ulica grada Vukovara 271
10000 Zagreb
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
01 3649 474 01 3649 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.reaktiva.hr/index.html

Radno vrijeme

:
pon-pet: 9-20
Djelatnosti: Fizikalna terapija, sportska medicina, toplice, sauna
Ključne riječi: fizikalna terapija, rehabilitacija, neurološka terapija, ortopedska terapija, Bobath terapija, edukacija pacijenata, Maitland terapijska tehnika, Mulligan terapijska tehnika, McKenzie terapijska tehnika
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Terapijski centar namijenjen neurološkoj i ortopedskoj rehabilitaciji.

ReAktiva je centar sveobuhvatne i kvalitetne terapije za vaše ortopedske i neurološke poteškoće i stanja.  
U sklopu centra djeluju terapeuti i različiti stručni suradnici, čije je znanje i iskustvo potrebno za svaki uspješan proces rehabilitacije. Značajan doprinos kvaliteti djelovanja ReAktive daju međunarodni stručni instruktori s područja rehabilitacije koji, kontinuiranim edukativnim aktivnostima i stručnim savjetovanjima, usmjeravaju i usklađuju naš rad prema modernim  terapijskim principima.

Svaki terapijski proces započinje stručnom procjenom i savjetovanjem, a završetak ovisi o željema i mogućnostima svakog korisnika. Neovisno o trajanju i sadržaju odabranih usluga, naši stručnjaci na raspolaganju su vam u svakom trenutku. Terapijski programi ReAktiva centra namijenjeni su odrasli osobama i mladima od školskog uzrasta nadalje, nakon provedene liječničke obrade.

U radu koristimo učinkovite terapijske metode i koncepte ( npr. Bobath koncept, PNF metoda, Maitland koncept, manualne tehnike), koje prilagođavamo zahtjevima terapijskog procesa i napretku korisnika. Terapijski programi nadopunju se stručno vođenim medicinskim treningom  na  visokokvalitetnim modernim  trening aparatima, s minimalnim rizikom ozljeđivanja i prenaprezanja.

Za one koji žele aktivirati svoje tjelesne potencijale na pravilan i učinkovit način nudimo individualno prilagođene pojedinačne ili grupne treninge.

Glavni fokus našeg rada  i  svih terapijskih programa je što veća samostalnost korisnika u svakodnevnom životu, optimalna tjelesna aktivnost i fukcionalnost pokreta i samim time zadovoljstvo u privatnoj i poslovnoj okolini.


http://www.reaktiva.hr/index.html

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 3649 474 01 3649 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.