OCIJENI

Što je Laser tag i gdje ga možete igrati

Objavljeno: 24.5.2022. 13:42

Svi ljubitelji serije How I met your mother zasigurno su barem jednom poželjeli igrati laser tag s Barneyem. I sam Barney je svojevrsni dokaz koliko je ova igra zanimljiva i privlačna odraslima, a ne samo djeci.

Laser tag je igra pucanja laserima. Moglo bi se reći da je igra najsličnija paintballu, samo što puške kod laser taga ne izbacuju ništa drugo doli infracrvenog laserskog svjetla. Ova igra već je dugi niz godina popularna u svijetu, a pogotovu u Americi, dok je kod nas došla relativno nedavno.

Ova popularna igra iznimno je zanimljiva i ljubiteljima Fortnite ili Call of Duty igara jer je princip isti, ali je daleko uzbudljivije s obzirom na to da se igra uživo s prijateljima i obitelji.

Nekoliko je razloga zašto je ova igra izrazito popularna među odraslima:

1. Jednostavnost  

Laser tag poprilično je jednostavna igra. Pravila su jednostavna, igru ​​je lako naučiti te ju može igrati svatko. Svaka odrasla osoba može pronaći neki aspekt ove igre koji će mu biti zanimljiv, od interaktivne tehnologije do natjecanja. Isto tako, budući da se radi o igri u kojoj je prisutna tjelesna aktivnost, igračima ona stvara veliki adrenalin koji je jedan od glavnih razloga popularnosti ove igre.

2. Grupna aktivnost

Laser tag za odrasle predstavlja izvrsnu grupnu aktivnost ako imate prijatelje ili obitelj s kojima želite aktivno provesti slobodno vrijeme. Budući da je riječ o natjecateljskoj igri, laser tag je idealan za team buildinge i sl. Ako vi i vaši prijatelji volite znanstveno-fantastične i futurističke igre, zasigurno će vam se svidjeti prilika da idete okolo i udarate jedni druge laserima. Ova igra omogućuje vam da odigrajte omiljene scene iz nekog znanstveno-fantastičnog filma.

3. Korištenje tehnologije

Otkako je laser tag prvi put započeo ranih 1980-ih, tehnologija se drastično promijenila. Današnje arene za laser tag nude bodovanje u stvarnom vremenu pomoću tehnologije temeljene na radiju. 

Bez obzira na to jeste li se ikada okušali u ovoj igri ili ne, svatko bi trebao iskusiti zabavu koji donosi laser tag. Bez obzira na to što vas zanima, laser tag nudi ponešto za svakoga. Lase tag nudi zabavnu tehnologiju ljudima koji vole znanstvenu fantastiku, a budući da postoji natjecateljski aspekt svidjet će se i onima koji vole sport.

Ako ste u potrazi za nekim novim iskustvom ili jednostavno želite sa svojim prijateljima aktivnost koja će biti uzbudljiva poput svojevrsne avanture, dođite i testirajte svoje laserske vještine u PAINTBALL PARKU ŠERVUDSKA ŠUMA. Osim Tactical Laser Tag-a te posebnih programa za djecu i odrasle u ŠERVUDSKOJ ŠUMI, možete igrati paintball, ali i organizirati rođendane, team building programe, školske izlete i sl.

Ovo jedinstveno mjesto, koje se nalazi svega 15 minuta od Arene Zagreb na Staroj karlovačkoj cesti nudi čak 7 uređenih staza za paintball, na 8 hektara površine, za 60 igrača istovremeno, ali i mnogo više, o čemu detaljnije možete pročitati na web stranici.

OCIJENI