OCIJENI

Kako izabrati dom za starije i nemoćne?

Objavljeno: 12.9.2019. 10:15

Pronalaženje savršenog doma za njegu starijih članova obitelji jedna je od važnijih odluka o vašem životu. Trebate uzeti u obzir kvalitetu osoblja koja će se brinuti za vašu majku ili oca, a postoje mnogi drugi faktori, uključujući lokaciju i područje, vrstu doma  i usluge koje taj dom uključuje. Ili, možda ne želite tu brigu prepustiti svojim članovima obitelji, već samostalno odabrati najbolje mjesto za sebe nakon što ostavite radne dane iza sebe.Dok se pripremate za mirovinu, vrijeme je da počnete razmišljati o svojim budućim životnim aranžmanima. Čak i kad ste još uvijek vrlo neovisni, pravi dom za umirovljenike može imati brojne koristi koje su puno više od same skrbi.  Općenito, pametno je u pravo vrijeme pronaći zajednicu umirovljenika koja će vam odgovarati i dom koji nudi kontinuiranu skrb. To vam omogućuje da živite samostalno, a zatim počnete dobivati ​​skrb kako se vaše potrebe mijenjaju. Iznenadit ćete se brojem aktivnih starijih odraslih osoba koji žive u umirovljeničkim ustanovama, koji su tu da izbjegnu izolaciju koja često dolazi sa starenjem i samačkim životom kod kuće.  Kako starimo, mogu se dogoditi brojni događaji u kojima se možemo osjećati usamljenima ili isključenima. U domovima za starije možete pronaći različite aktivnosti tjednih aktivnosti, tjelesnog vježbanja i društvenih izlazaka.

Dom za starije i nemoćne MERRY DOM može se pohvaliti najboljom bonitetnom ocjenom Republike Hrvatske u 2018. godini i s time spada u sam vrh bonitetne izvrsnosti. Razlog tome su naše brojne usluge vrhunske kvalitete koje uključuju fizikalnu terapiju, medicinsku njegu, usluge stomatologije i ginekologije, tjedni posjet liječnika, pa čak i usluge frizera i pedikera! Ugodnosti našeg doma doprinosi uređenje interijera baš poput obiteljskog doma - prostrane sobe koje sadržavaju televiziju i klimu, a smještaj uključuje i vanjsku terasu, prekrasan park za šetnju i druženje s obitelji, domaću kuhinju s prilagođenom prehranom i kupaonice prilagođene invalidima.Također, posebnu pozornost posvećujemo odabiru osoblja koje vodi brigu o našim korisnicima. Zahvaljujući njihovoj toplini, stručnosti i posvećenosti, svaki korisnik doma za starije i nemoćne MERRY DOM osjeća se baš kao kod kuće. Našim štićenicima medicinsko osoblje je na raspolaganju 0-24 sata dnevno. Svjesni činjenice da je potražnja za njegom ovakve kvalitete velika, naš dom ima smještajni kapacitet od čak 40 mjesta.

Sigurno i pouzdano medicinsko osoblje, ugodan ambijent i veliki izbor društvenih aktivnosti razlog su da upravo MERRY DOM bude vaš izbor!

OCIJENI