OCIJENI

Jumbo plakati

Objavljeno: 4.9.2018. 20:29

Želite veliku reklamu za svoj proizvod ili uslugu? Zašto ne biste napravili za svoj brend reklamu u obliku jumbo plakata.

Jumbo plakati su idealno riješenje za isticanje Vašeg brenda i promotivne poruke prema kupcima. Iskoristite otvoreni prostor kao veliki oglasni prostor za efikasnu i atraktivnu metodu privlačenja kupaca, markiranja akcije i sl.

Jumbo plakati su vrlo jeftin i brz način oglašavanja kojim ćete se istaknuti. Jumbo plakat poslužit će vam za isticanje vašeg lokala te da iskoristite javni prostor za reklamu i promociju usluge ili proizvoda. Kvalitetan dizajn jumbo plakata može uveliko doprinijeti estetici i privlači se pažnja potencijalnih kupaca.

Jumbo plakati su jednostavni i funkcionalni jer se može postaviti kao trajna postava ili u funkciji privremenog oglašavanja neke akcije, promocije ili popusta.
Jumbo plakat je reklama koju možete doslovno preko noći aplicirati i zatim je jednostavno ukloniti zahvaljujući tome što koristimo removable naljepnice čime odljepljivanje postaje jednostavno i čisto. Izrađujemo sve vrste plakata tehnologijom digitalnog tiska. Uz jumbo plakate radimo i druge vrste reklama poput 3D reklame, montaže postavljanja i popravljanja reklama, oslikavanje vozila i mnoge druge

Ukoliko i dalje nemate ideje oko izrade grafičke pripreme za vaš jumbo plakat, ne brinite i tu vam mi možemo pomoći s našom raznolikom bazom visoke rezolucije i znanjem naših grafičkih stručnjaka napraviti ćemo za vas vizualno riješenje vašeg jumbo plakata.

Sve jumbo plakate printati ćemo na stroju koji koristi boje na bazi vode i nisu štetne za zdravlje i okoliš, te ćemo iste naljepnice zaštiti dodatnom folijom odnosno laminacijom koja štiti od mehaničkih oštećenja.

Cijena jumbo plakata ovisi o dimenziji i vrsti papira.

Ukoliko želite detaljnije informacije o cijeni jumbo plakata, obratite nam na mail: anula@anula.hr
Podarite nam vaše povjerenje, a mi ćemo vaš dizajn pretvoriti u savršeni jumbo plakat.

OCIJENI