Adresa: Preloški put 4
10000 Zagreb
Telefon:
080 00 987 080 00 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.autobossi.hr

Radno vrijeme

:
0-24h
Djelatnosti: Vučna služba
Hitne intervencije
Transport, otpremništvo, skladištenje, špedicija
Ključne riječi: vučna služba - pomoć na cesti - istakanje krivo točenog goriva - interventna vulkanizacija - mobilni vulkanizer - deponij za automobile prikolice kamione - čuvano odlagalište - vozilo za izvlačenje iz podzemnih garaža - vozilo za prijevoz visokih vozila - vozila za vuču visokih vozila
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobrodošli na stranicu tvrtke Auto Bossi!

Auto Bossi d.o.o je prijevoznička tvrtka osnovana 1994. godine. Osnovna djelatnost tvrtke je prijevoz svih vrsta vozila, radnih strojeva i plovila te pružanje ostalih transportnih usluga.

Raspolažemo sa 12 specijalnih vozila za nošenje ili prijevoz vozila te 4 priključna vozila za vuču vozila koji udovoljavaju svim propisima Europske Unije, licencirana za međunarodni i unutarnji prijevoz.

U našoj ponudi imamo čuvani deponij za odlaganje automobila, kamp kućica i ostale pokretne imovine.
Tvrtka trenutno zapošljava 5 profesionalnih vozača i dispečera koji stalnim dežurstvom osiguravaju vrhunsku uslugu u svako doba.


Posjetite našu web stranicu za više informacija.Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
080 00 987 080 00 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.