Adresa: Ivane Brlić Mažuranić 8
10000, Zagreb
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
01 3646 375 01 3646 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.avrion-it.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 09-17h
Djelatnosti: Servis računala, Servis kompjutera
Izrada web stranica, Programiranje
Prodaja računala, prodaja mobitela i dodatne opreme
Ključne riječi: servis računala - zamjena ekrana - prodaja računala - servis IT opreme - pregrijavanje računala - web design - izrada web stranica - čišćenje virusa - servis projektora - instalacija windowsa - plavi ekran - ne dižu se win - izrada webshopa - održavanje računala - ne radi ekran
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na naše stranice!

U informatičkim “vodama” smo od davne 1996. godine. U preko 20 godina radnog iskustva u struci stekli smo prekrasno iskustvo s klijentima, koji su nam ostali vjerni od samih početaka, te odličan prijateljski i partnerski odnos s domaćim i stranim dobavljačima opreme.

U tih 20ak godina prošli smo razne edukacije o novim tehnologijama koje nas drže u korak s novostima.

U web dizajnu smo od 2012. godine. Od početnog radoznalog iskustva i velike želje za novim tehnologijama, stvorili smo iza sebe znatan broj projekata. Pratimo nove tehnologije i prihvaćamo nove izazove čime svojim klijentima pružamo moderne i aktualne web stranice. Kvalitetnom tehničkom podrškom za sve klijente brinemo da su izgrađeni sustavi sigurni i ažurni.

Posjetite našu web stranicu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 3646 375 01 3646 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.