OCIJENI
Adresa: Kotarnica 22
10000 ZAGREB
Email: Kontakt podaci
Web: https://www.instagram.com/krameraj_/

Radno vrijeme

:
Po dogovoru
Djelatnosti: Građevinska poduzeća i obrti
Namještaj - prodaja
Restauriranje, konzerviranje umjetnina i namještaja
Ključne riječi: dizajn interijera, stiliziranje interijera, uređenje interijera, nabava vintage detalja, shopping, artikala, vintage dekoracija, dekoriranje, stiliziranje evenata, dekoriranje evenata, dizajn interijera poslovnih prostora, dizajn interijera stambenih prostora, uređenje kuće, uređenje stana, uređenje doma, savjetovanje, interijer, prostor
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O meni

Moje ime je Maja Kranjec i stilistica sam interijera i evenata i vlasnica brenda Krameraj.

Krameraj je brend za dizajn i stiliziranje interijera i evenata u vintage stilu. Ideja o imenu brenda se javila nakon višegodišnjeg sakupljanja starih, odbačenih stvari s ciljem da pomoću njih stvaram prostore s dušom, jedinstvene i neponovljive, u skladu sa stilom, ukusom i potrebom vlasnika.

Za svaki projekt pomno biram vintage detalje koji nadograđuju postojeći ambijent i daju mu osobnost, upečatljivost i originalnost. Cilj mi je u ovo moderno, užurbano doba u kojem živimo unijeti duh nekih prošlih vremena i pomoću unikatnih komada stvoriti netipične i šarmantne ambijente koji pričaju priču svog vlasnika. Second-hand i vintage komade namještaja i dekoracije biram zbog održivog načina življenja i kvalitete izrade i materijala, ali i zato što vjerujem da pomoću njih najbolje možemo unijeti osobnu baštinu, karakter i stil u svoj dom.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI