OCIJENI
Adresa: Oreškovićeva 6h
10000 Zagreb
Telefon:
01 5514 479 01 5514 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.dv-djecjikoraci.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 6-17
Djelatnosti: Dječji vrtić, jaslice, čuvanje djece
Ključne riječi: privatni dječji vrtić, Novi Zagreb, Zagreb, Sloboština, jaslice
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

Dječji vrtić Dječji koraci - O nama

Dječji vrtić Dječji koraci privatna je ustanova, osnovana 2015. godine, za djecu rane i predškolske dobi čija stručna i profesionalna specifičnost leži u izuzetno dobrom poznavanju i primjeni znanstvenih spoznaja u predškolski institucijski kontekst.

Naš cilj je implementiranje ideja suvremene pedagogijske znanosti u neposrednu odgojno-obrazovnu praksu.

ŠTO nudimo:

  1. Suvremeno opremljenu predškolsku ustanovu sa stručnim i profesionalnim odgajateljima i stručnim suradnicima, skupine s manjim brojem djece i većim brojem profesionalaca koji s njima rade (visoki standardi sigurnosti i kvalitete)
  2. Maksimalnu fleksibilnost u radnom vremenu dječjeg vrtića (prilagođavanje radnom vremenu roditelja)
u vrtiću 2 odgajateljice na grupu od 6. djece. I da na drugo dijete (brat ili sestra) daju 50%popusta.

Vodili smo se idejom da ustanova u kojoj djeca rane i predškolske dobi borave mora osiguravati optimalne uvjete za njihov rast i razvoj, omogućavati bogate i poticajne uvjete odrastanja te radost zajedničkog življenja s vršnjacima i odraslima.

Dječji vrtić “Dječji koraci” zajednica je visoko motiviranih profesionalaca, odgajatelja koji u svakodnevni rad unose svoja profesionalna i stručna znanja, vještine i vrijednosti koje se manifestiraju u pozicioniranju djeteta kao najznačajnijeg čimbenika naše djelatnosti.

Uz odgajatelje svakodnevno odgojno-obrazovni rad procjenjuju i kvalitativno mijenjaju profesionalni mentori koji svojim dugogodišnjim znanstvenim i stručnim radom predstavljaju temelj kulture naše odgojno-obrazovne zajednice.


Dječji vrtić “Dječji koraci” otvoren je za četiri skupine djece od prve godine života do polaska u osnovnu školu kojima stoji na raspolaganju pedagoško i metodički posebno pripremljeno okruženje.

U vrtiću su 2 odgajateljice na grupu od 6 djece tako da svako dijete imam maksimalnu pozornost i pažnju.

Za svakodnevne aktivnosti  (igru, učenje, blagovanje, tjelesne aktivnosti i dr.) djeci je na raspolaganju 318 m2 unutarnjeg prostora, cca 300 m2 natkrivenog i antistresnom podlogom zaštićenog prostora te oko 600 m2 ograđene zelene površine (njegovana trava i raslinje) .

Iznimno humanizirani i posebno promišljen kontekst u kojem djeca borave veliki dio dana uz stručnu organizaciju i provedbu različitih aktivnosti osigurava zadovoljavanje djetetovih potreba.

Stalno promatranje, procjenjivanje i vrednovanje svih elemenata odgojno – obrazovnog rada od strane različitih profesionalaca naše ustanove garancija su kvalitetnog i zadovoljnog boravka djece u institucijskim uvjetima.

NAPOMENA: na drugo dijete (brat ili sestra) daju 50%popusta.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 5514 479 01 5514 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI