OCIJENI
Adresa: Kornatska 32 A
10 000, Zagreb
Mobitel:
091 4181 116, 099 4699 679 091 4181 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.pa-a-pa.net/

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-20h sub: 8-16h
Djelatnosti: Obrazovanje, seminari, treninzi, coaching
Plesna škola, glazbena škola, umjetnička škola
Ključne riječi: habilitacija - rehabilitacija - djeca s teškoćama u razvoju suvremeni ples - Zagreb - djeca - plesna terapija - terapijsko hranjenje - terapijsko vrtlarenje - svakodnevne vještine - fina motorika - vještine hvatanja i manipulacije - grafomotoričke vještine - vrtić - škola - djeca s teškoćama u razvoju - somatske plesne tehnike - kreativni ples - koreografske radionice - plesna medicina - socijalizacija - terapijsko vrtlarenje - vrtić - škola - edukacije - radionice - procjena
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Obrt Pas á Pas (korak po korak) je počeo s radom u 6. mjesecu 2018. godine s ciljem pružanja visoke kvalitete usluge djeci s teškoćama u razvoju kao i njihovim roditeljima te stručnjacima u području (re)habilitacije.U obrtu rade stručnjaci s 20 godišnjim iskustvom u području radne terapije za djecu s teškoćama u razvoju te suvremenog plesa i terapije putem pokreta i plesa.
Ostvarili smo suradnju s poliklinikama koje se bave habilitacijom djece u različitim područjima djelovanja.
Aktivno sudjelujemo na konferencijama i simpozijima u RH te usavršavamo u područjima interesa.Obrt usko surađuje s udrugom Kreativni Razvoj U Gradu K.R.U.G. s kojim pokreće i program pripreme djece s teškoćama u razvoju za vrtić. Svjesni smo iz velikog iskustva rada s djecom s teškoćama u razvoju da kretanje u vrtić predstavlja veliki izazov ne samo za dijete već i za roditelje te odgajatelje.
Cilj ovog programa je osnažiti roditelje i odgajatelje kroz edukacije i usvajanje potrebnih alata kako bi tranzicija u vrtić prošla sa što manje stresa ali i kroz intenzivan terapijski rad pripremiti dijete s teškoćama u razvoju u svim bitnim segmentima za takav transfer.
Cilj nam je umrežiti se sa svim vrtićima bilo gradskim bilo privatnim te pripremiti tako put uspješne tranzicije. Potrudit ćemo se osigurati da program bude besplatan za roditelje i dostupan svima kroz financiranje iz EU fondova te donacije na razini grada i županije.Pored ovog programa obrt nudi individualni rad kako u habilitacijskom i rehabilitacijskom segmentu tako i u segmentu suvremenog plesa, kreativnog plesa, somatskih plesnih tehnika, terapije putem pokreta i plesa, plesne medicine, radne terapije, terapijskog vrtlarenja, terapijskog hranjenja čiji provoditelj je i autor priručnika terapijskog hranjenja za roditelje, vještina hvatanja i manipulacije, grafomotorike, svakodnevnih vještina, senzoričkih priča, te
patronažni rad izvan grada Zagreba.Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
091 4181 116, 099 4699 679 091 4181 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI