OCIJENI

Mikrodermoabrazija + tretman kisikom

0 pregleda/dan | Objavljeno: 03.04.2024. 17:52

Pripremite se za blistavu, blistavu kožu uz našu nenadmašnu posebnu ponudu! Za samo 35 eura možete iskusiti snagu mikrodermoabrazije i tretmana kisikom - dva najučinkovitija i najpopularnija tretmana kože danas.

Mikrodermoabrazija je nježan, neinvazivan tretman koji koristi štapić s dijamantnim vrhom za piling i uklanjanje mrtvih stanica kože, otkrivajući glađu, sjajniju i mladolikiju kožu. Naš tretman kisikom, u međuvremenu, ulijeva vašu kožu čistim kisikom, pomažući vam da bude puna, hidratizirana i nahranjena iznutra prema van.
Zajedno, ovi tretmani dubinski čiste, pilingiraju i pomlađuju vašu kožu, ostavljajući vam blistav, blistav ten koji će zasigurno privlačiti pozornost. I za samo 35€ ova posebna ponuda je predobra da biste je propustili!
Pa zašto čekati? Rezervirajte svoj termin već danas i iskusite nevjerojatne dobrobiti mikrodermoabrazije i tretmana kisikom!

https://facebook.com/lorenasmagic57/?_rdc=1&_rdr

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI