Adresa: Jerolima Miše 4
10360 Sesvete
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
01 5615 631 01 5615 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.katidental.hr

Radno vrijeme

:
pon, srij, čet: 13 - 19
utor-pet: 8-14
Djelatnosti: Zubar, Stomatolog; Protetika, Ortodont
Ključne riječi: zubar - stomatološka ordinacija - zubarska ordinacija - stomatološka protetika - ljuskice - bezmetalna keramika - zubni implantati
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

Zašto korisititi BioHPP u dentalnoj medicini?

BioHPP je specifičan materijal koji se zadnjih par godina  koristi u dentalnoj medicini - prvenstveno u implantologiji i protetici. Najveća prednost ovog materijala je što ne izaziva nikakve alergijske reakcije u ljudskom organizmu, a i duplo je lakši od svih do sada poznatih materijala u dentalnoj protetici.

Ordinacija i laboratorij KATI DENTAL je prvi dentalni laboratorij u Hrvatskoj koji koristi Bio HPP tehnologiju.

Obratite nam se s povjerenjem!

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 5615 631 01 5615 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.