OCIJENI

Zašto su golmanske rukavice presudne za uspjeh na terenu

Objavljeno: 6.6.2023. 9:17

Kao golman imate jednu od ključnih uloga u vašem timu. Morate zaštiti svoj tim od primanja golova kao i održati svoju mrežu čistom. Iz tog razloga morate biti i dobro opremljeni kako biste svoju ulogu mogli nesmetano obavljati.

Kada zamislimo golmana u svojoj glavi neizostavni dio slike svakako su rukavice. One predstavljaju važan aspekt jer pružaju zaštitu i poboljšavaju performanse. Ako ste u potrazi za svojim savršenim rukavicama donosimo vam nekoliko elemenata na koje trebate obratiti pažnju:

Veličina

Ne želite da vam rukavice budu prevelike ili premale, što rukavice bolje odgovaraju veličini vaše ruke bit će bolje i vaše performanse na terenu. Izaberite dućan u kojem imate širok spektar proizvoda. U ponudi dućana Golmanska mreža imate široku paletu do 15 modela i  veličina od broja 5 pa sve do 11.

Materijal

Rukavice su obično izrađene od materijala s dobrom prianjajućom površinom, poput lateksa ili drugih gumenih materijala. Takvi materijali omogućuju golmanu da bolje uhvati loptu i smanji mogućnost da mu lopta sklizne iz ruku. Golmanske rukavice su dostupne u različitim modelima, prilagođenim različitim uvjetima igre. Neki modeli su dizajnirani s posebnim materijalima i tehnologijama kako bi se bolje nosili s vlažnim uvjetima, dok su drugi bolji za suhe uvjete. Izborom dobrih prijanjajućih rukavica imat ćete bolju kontrolu nad loptom prilikom hvatanja, odbijanja ili izbacivanja.

Zaštita

Rukavice bi trebale pružati odgovarajuću zaštitu rukama golmana. Pripazite na prisutnost jastučića ili dodatne zaštitne obloge na ključnim područjima kao što su prsti, zglobovi ili dlanovi.

Za kraj zapamtite da vaše rukavice moraju biti udobne kako biste se mogli što bolje koncetrirati na igru.

U našem dućanu Golmanska mreža možete dobiti sve sa  svoje liste želja. U ponudi imamo širok spektar kvalitetnih modela koji će dugo biti s vama. Kvalitetna izrada i izdržljivi materijali osiguravaju dugotrajnost naših rukavica. Modele, a i drugu golmansku opremu možete pogledati i na našoj web stranici.

 

 

OCIJENI