OCIJENI
Adresa: A. G. Matoša 27
10360, Sesvete
Mobitel:
095 5085 559 095 5085 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.zelenko-hortikultura.hr/
http://www.facebook.com/zelenko.hortikultura/

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-16
Djelatnosti: Održavanje zelenih površina, hortikultura
Ključne riječi: hortikultura - uređenje vrtova - održavanje vrtova - navodnjavanje - navodnjavanje travnjaka - navodnjavanje okućnice - travnjak, travnjaci - travni tepisi - sijanje travnjaka - šišanje živice - sadnja drveća - sadnja biljaka - sadnja - košnja trave - prozračivanje travnjaka - krajobrazno uređenje - održavanje zelenih površina
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Zelenko hortikultura d.o.o. predstavlja mladu tvrtku osnovanu 2015. godine s ciljem unaprijeđenja i uljepšavanja krajolika. Cilj nam je, a stečenim znanjem i iskustvom, pomoći u funkcionalnijem i ljepšem krajoliku što javnih zelenih površina tako i uređenju privatnih okućnica.

Kao vlasnik tvrtke nastojim okupiti kvalitetnu i stručnu ekipu koja će moći ispuniti izazove koje pred nas stavljaju naši klijenti.Prisutan sam na više od 90% radova koje obavljamo, a najčešće se i sam uhvatim posla.

Osobno Vam dajem svoju garanciju na radove i ukoliko dođe do bilo kakvih komplikacija, uvijek me možete kontaktirati !

Kontaktirajte nas i uvjerite se zbog čega smo traženi!

Posjetite našu http://zelenko-hortikultura.hr  stranicu i pratite nas na Facebooku.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
095 5085 559 095 5085 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI