OCIJENI

Želite wow efekt na svojim noktima? Otkrivamo čudesne kreacije

Objavljeno: 11.6.2021. 9:43

Ljeto je kao stvoreno za istaknuti se i izaći iz svoje komforne zone. Žarke i šarene boje svuda su oko nas, a zašto ne bi bile i na našim noktima? Postoji toliko puno fenomenalnih izbora za najluđe manikure i prava je šteta držati se par uobičajenih stilova kada je uređivanje noktiju u pitanju. U nastavku vam predstavljamo zanimljive kreacije salona Studio ljepote 52 nails i garantiramo kako će djelatnice salona ispuniti sve Vaše želje kada je manikura u pitanju.

Veliki i blistavi!

Volite li duge nokte sigurni smo da volite i zanimljive manikure. Lila je i dalje jedna od omiljenih boja, a blistavost ove tehnike dodatno je naglašava. Kod dugih je noktiju važno da su kvalitetno oblikovani i obrađeni jer se tako smanjuje vjerojatnost pucanja i produljuje se njihov vijek.
 

Spojite nespojivo!

Odvažnost možete pokazati i odabirom manikure spajanjem, na prvi pogled, nespojivih motiva i zanimljivih tonova. Naravno, ova manikura nije za svakoga, ali odražava li vaš karakter sigurno ćete uživati s njom. Tako možete spojiti kontrastne boje ili zanimljive uzorke kojima će se vaši nokti svakako isticati među “običnim” manikurama.
 

Moderna francuska manikura

Ako vam je klasična francuska manikura dosadila, oslobodite se i iskoristite maštu. Različite boje, one po vašem izboru ili prema savjetu kozmetičara, također mogu činiti izvrsnu francusku manikuru Sigurni smo da će vam se nokti mnogo više svidjeti uredite li ih po svojim najluđim zamislima.
 

Nokti koji ne prolaze nezapaženo

Neon boje vidljive su u svim uvjetima i uvijek mame poglede. Iako ne isključujemo mogućnost da ih imate tijekom cijele godine, provesti ljeto bez fluorescentnih boja prava je šteta.
 

Nikada nije kasno za ružičastu manikuru!

Ružičasta boja dolazi u 1000 tonova i svaki je ljepši od prethodnog! Odaberite nijansu ružičaste boje koja vam odgovara i začinite ih s različitim motivima, šljokicama ili prahom. Ova zanimljiva boja svakako će izraziti vašu nijansu ženstvenosti - od nježne i suptilne, do žarke i odvažne. U svakom slučaju, s lakovima ružičaste boje nikako nećete pogriješiti.
 

Ako želite svoje ruke i svoje nokte povjeriti vrsnim stručnjacima, posjetite salon Studio ljepote 52 nails, jer njima nikakva kreacija ili tehnika nije problem. Pohađanjem mnogobrojnih edukacija, kreativnosti bez granica i vrsnim vještinama, stručnjakinje u Salonu ljepote 52 nails oduševit će vas rezultatima!

OCIJENI