OCIJENI

Usavršite svoje znanje manikure

Objavljeno: 5.4.2021. 11:48

Oduvijek ste se htjeli baviti manikurom? Zamišljate kako će vaše klijentice i klijenti izlaziti iz salona sretni i zadovoljni uslugom i izgledom noktiju? Sve vaše zamisli i ideje se mogu ostvariti već danas! Prvo što trebate jest naučiti kako kvalitetno odraditi svoj posao kako biste samopouzdano kročili u svijet kozmetike.
Vrijeme je za korisnu i zabavnu edukaciju!

Ako ste tek zakoračili u svijet kozmetike i manikure, ili tražite edukaciju kako biste malo više usavršili svoju tehniku – na pravom ste mjestu. Ovdje ćemo vam objasniti što sve obuhvaća osnovni trening, što je važno znati o noktima te gdje se možete educirati.

Stiliziranje nokta
Lijepi nokti nikoga ne ostavljaju ravnodušnima. Žene ih obožavaju uređivati i posebno vole svoje male rituale kod kozmetičarke koji ponekad posluže kao prava terapija. Potražnja za kvalitetnim kozmetičarima je uvijek u porastu. Imate priliku učiniti nečije nokte lijepima i zdravima, a osobu sretnom i zadovoljnom! Dovedite svoje vještine stiliziranja nokta do savršenstva putem korisnih edukacija.

Zdravlje i sigurnost nokta
Edukacija vam može osigurati teoretske osnove i praktične vještine. Na taj način ćete u budućnosti moći odraditi svoj posao kvalitetno. Na kraju edukacije imat ćete mogućnost dobiti certifikat. Poželjno je usavršiti znanje u sljedećim područjima:

  • Poremećaji i bolesti noktiju
  • Njega i stiliziranje kožice nokta
  • Njega ruku
  • Znanje o kvalitetnim i prirodnim proizvodima
  • Brušenje i turpijanje nokta
  • Tehnike održavanja nokta
  • Lakiranje nokta
Gdje je moguće ostvariti svoje želje i naučiti nešto više?
Najbolje je obratiti se stručnjacima s dugogodišnjim iskustvom i voljom da šire svoje znanje. Na zagrebačkoj adresi Vatrogasna 5 u Žerjavincu, nalazi se mlad i stručan tim Studija ljepote 52 Nails koji će vas rado educirati. Rezervirajte svoje mjesto na broj  099 721 2072 i naučite nešto novo i korisno!

OCIJENI