Adresa: Soblinečka 55
10360, Sesvete
Mobitel:
091 5834 464 091 5834 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.facebook.com/vjencanjall

Radno vrijeme

:
pon - pet: 09-18, ned: 09 - 13
Djelatnosti: Cvjećarnica
Ključne riječi: cvjećarna - aranžmani - aranžmani za sprovodi - aranžmani za vjenčanja - aranžmani - vijenci za sprovode - buketi za vjenčanja Soblinec,Sesvete,Soblinec-Sesvete,
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu Cvjećarnice LL.

Već dugi niz godina naše vrijedne ruke izrađuju aranžmane za sve prilike i sva godišnja doba, od sezonskog i umjetnog cvijeća. 

Naša stručnost u izradi aranžmana, buketa i uređenje sala za vjenčanje proizlazi iz višegodišnjeg iskustva, kretivnosti i stručnosti naših djelatnika.

Priuštite voljenoj osobi buket koji će pamtiti.

Imamo i posebnu uslugu izrade sezonskih  aranžmana koji će upotpuniti boje i topinu Vašeg doma.

Sve dodatne informacije dostupne su vam putem telefonaili na našem Facebook profilu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
091 5834 464 091 5834 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.