Adresa: Kašinska cesta 38
10360 Sesvete
Mobitel:
098 9186 758 098 9186 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.safe-start.hr

Radno vrijeme

:
Po dogovoru
Djelatnosti: Autoškola, auto škola
Ključne riječi: autoškola - autoškola Sesvete - promet - B kategorija - sigurna vožnja - upisi u autoškolu - cestovni promet - motorna vozila - održavanje vozila - vozački ispit - osposobljavanje vozača - liječnički pregled za vozača - auto - motori - automobili - vozila - kondicijska vožnja - edukacija - obrazovanje
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Mi smo nova, moderna autoškola kojoj je glavni i primarni cilj doprinijeti Nacionalnom programu sigurnosti cestovnog prometa Republike Hrvatske koji je temeljni dokument i platforma za podizanje razine sigurnosti cestovnog prometa u našoj državi na višu, prihvatljiviju razinu od sadašnje.

Definirana je vizija Nacionalnog programa: drastično smanjenje svih oblika stradavanja; te su utvrđeni njegovi ciljevi, od kojih je glavni usklađen s europskim, a glasi: smanjiti broj poginulih osoba u prometnim nesrećama za 50 posto u odnosu na stanje u 2010. godini, odnosno dostići brojku od 213 poginulih osoba na kraju 2020. godine!

Ovakav, ambiciozno zacrtani cilj ostvariv je ukoliko se sve razine društva uključe u njegovu realizaciju i daju mu stvarnu, a ne samo deklarativnu podršku. Također, radi sigurnijeg dostizanja postavljenog cilja, jasno je definirano na čemu treba raditi:

  • Promjena ponašanja sudionika u prometu
  • Bolja cestovna infrastruktura
  • Sigurnija vozila
  • Učinkovitija medicinska skrb nakon prometnih nesreća
S obzirom da ovo ne doživljavamo samo kao posao već kao i način života, imamo želju da naše znanje i iskustvo prenesemo na druge. Na takav način ćemo izgrađivati pozitivne i defenzivne stavove o vožnji kod budućih vozača.

Kao što smo već gore naveli da su potrebne da se sve razine društva uključe u program, stoga ovim putem šaljemo apel poglavito roditeljima jer imaju veliku ulogu u prometnom odgoju, te drugim sudionicima u prometu „ iskusnim vozačima“ koji svojim nekulturnim ponašanjem utječu na stvaranje negativne slike o prometu kod djece, da svi zajedno mijenjamo svoje stavove i gradimo pozitivne navike kod budućih vozača.

Naravno, uvijek smo voljni poslušati dobar savjet kako da učinimo naše ceste sigurnije.

Za detaljnije informacije posjetite web stranicu ili nas kontaktirajte.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
098 9186 758 098 9186 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.