2 + 1 GRATIS

Sportska masaža Zagreb

akcija završena

29.06.2017. 19:21

Muči Vas bolnost u leđima, vrtoglavica, napetost u mišićima ili jednostavno želite izgubiti višak kilograma i riješiti se celulita? Body Center je tu za vas. Uz niz različitih masaža koje nudimo možete se riješiti svih tegoba koje muče suvremenog čovijeka vezanih za sjedilački način života i mnogo više. Naše stučno osoblje pobrinuti će se za sve vaše probleme i potruditi se da se nakon masaže osjećate sviježe i opušteno.
Ukoliko niste zadovoljni sobom i želite promijeniti način prehrane i aktivirati se kako bi se utegnuli ili izgubili kilograme mi imamo riješenje. Osim individualnih treninga nudimo Vam program vježbanja i plan prehrane.
Sportsko medicinska masaža
Kombinacijom više tehnika (trigger masaža, akupresura, gestal, vezivno refleksna, refleksoterapija, tajlandska masaža) i prilagodbom prema potrebama klijenta ovom sportsko-medicinskom masažom djeluje se na opuštanje mišića te im se vraća snaga i pokretljivost. Također se ublažava bol i napetost, pomaže u otklanjanju zakočenja vrata, vrtoglavica, glavobolja, lumbalnih tegoba i sličnih poroblema. Riješava se napetosti u mišićima i tetivama te se poboljšava cirkulacija i opće psihofizičko stanje.

Manualnim tehnikama mobilizacije i manipulacije pomažemo kod blokiranih segmenata a tehnikama istezanja poboljšavamo razgibanost i elastičnost tijela i odklanjamo napetost u mišićima.

http://www.facebook.com/Body-Center-1725623267662753/

akcija završena

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
099 4700 699 099 4700 ... - klikni za broj
Telefon:

Prikaz ostalih popusta