Neka Vaš limeni ljubimac ima baš sve što mu je potrebno! Auspuh sa katalizatorom odličan je izbor.

Objavljeno: 29.10.2018. 11:23

Briga o limenom ljubimcu neizostavan je posao svakog vozača. Zasigurno uvijek gledate da svoj auto dajete u sigurne ruke kada ga je potrebno servisirati, popraviti i održavati. Jedan dio koji je iznimno važan uz sve ostale bitne stvari na koje treba paziti jest Vaš auspuh. Najbolji odabir je auspuh sa katalizatorom.
Katalizatori su neizbježan dio ispušnog sustava svakog vozila. Razlog leži u propisanim ekološkim normama o sastavu ispušnih plinova koje vozila moraju zadovoljavati. Stoga je ispravnost rada katalizatora postala neophodna i u Hrvatskoj. Upotreba katalizatora je najefektivnija metoda uklanjanja štetnih plinova, a njihova efektivnost iznosi oko 90%.


U auspuh servisu Vrbat znudimo vam:

  • prodaju, montažu i popravak ispušnih sistema za sve vrste osobnih, dostavnih i kombi vozila
  • veliki izbor univerzalnih ispušnih sistema od INOX i ALU materijala
  • ugradnju/izmjenu katalizatora i gibljivih (fleksibilnih) cijevi
  • Svi auspusi s kojima radimo su tvorničke proizvodnje i vrhunske kvalitete bez obzira na povoljne cijene. Fleksibilne cijevi su interlock izvedbe tako da traju 5-7godina.
Pored toga varimo, krpamo i spašavamo Vaš auspuh. Možete nas posjetiti i napraviti besplatnu preventivnu kontrolu auspuha i guma na Vašem automobilu.
Firma smo koja posluje na tržištu više od 25 godina. Zahvaljujući vrhunskoj stručnoj osposobljenosti djelatnika i ugradnji vrhunskih dijelova svjetski poznatih marki, postigli smo zavidnu kvalitetu i zadovoljstvo svojih korisnika, kao i prepoznatljivost u svojoj djelatnosti. Sretan i zadovoljan korisnik naš je glavni cilj, stoga nam se obratite s povjerenjem.