OCIJENI
Adresa: 11. Ravnice 12
10000, Zagreb
Telefon:
01 2440 280 01 2440 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.kanal-inspekt.hr/
Djelatnosti: Hitne intervencije
Odštopavanje i čišćenje cjevovoda
Ključne riječi: vodovod - kanalizacija - održavanje kanalizacije i vodovoda - snimanje cjevovoda robot kamerama - čišćenje cjevovoda - tehnička analiza cjevovoda - atestiranje septičkih jama - akreditirani laboratorij za ispitivanje kanalizacije i vodovoda
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došlina stranicu KANAL INSPEKT.

Poduzeće Kanal Inspekt d.o.o. je osnovano 2009. godine sa sjedištem u Zagrebu.

Osnovna djelatnost poduzeća je ispitivanje i atestiranje vodonepropusnosti odvodnih sustava, vodovodnih instalacija, hidrantskih mreža.

Također Kanal Inspekt d.o.o. izgrađuje i održava sa nezavisnom grupom visoko kvalificiranih djelatnika: industrijske, stambene, ugostiteljske, bolnice, hotele, trgovačke centre i ostale objekte i sastavne uređaje vodovodnih i kanalizacijskih sistema i uređaja.

Tvrtka je od osnivanja do danas ostvarila značajan uspjeh i rast vidljiv iz naših referenci, opremljenosti i osposobljenosti zaposlenika. Stekli smo povjerenje investitora i svojom kvalitetom ostvarili mnoge uspješne i stalne suradnje.

Kombinacija tradicije, kvalitete i osposobljenosti djelatnika te suvremena oprema, garancija su za daljnji uspješan rast i razvoj.


Ispitni laboratorij
Unutar društva Kanal Inspekt  postoji samostalna i u stručnom smislu neovisna jedinica i nosi naziv Ispitni laboratorij a bavi se ispitivanjem vodonepropusnosti  kanalizacijskih cjevovoda,  sustava,  spremnika, tlačnim ispitivanjem cjevovoda za opskrbu vodom i ispitivanjem stanja CCTV snimanjem cjevovoda.

Ispitni Laboratorij ima status akreditiranog laboratorija, ustrojen je i djeluje u skladu sa zahtjevima norme HRN EN ISO/IEC 17025:2007. – Opći zahtjevi za osposobljenost  ispitnih i umjernih laboratorija.

Strateški ciljevi i kvalitete su nam:

  • obavljati poslove stručno i nepristrano
  • ispunjenje zakonske regulative
  • ispunjenje svih kupčevih zahtjeva i očekivanja
Svaki poslovni problem za tim Kanal inspekta d.o.o. predstavlja samo niz novih mogućnosti, a sve u svrhu zadovoljstva klijenata.

Raspolažemo sa svom potrebnom vlastitom opremom:
  • kamerom za snimanje kanalizacije za DVD reprodukciju
  • uređajem za pronalaženje puknuća i propuštanja vode u zemlji i zidu
  • svom opremom za izgradnju i popravak vodovodnih i kanalizacijskih sustava / mini bager rezačice betona i asfalta, kamionski prijevoz / specijalno vozilo za ispiranje svih vrsta odvodnih sustava
  • ručne i mehaničke sajle za mehaničko čišćenje odvodnih sustava
  • razni specijalni alati za popravak i održavanje svih vrsta cijevnih instalacija u širokom spektru primjene
Za detaljnije informacije o našim uslugama posjetite internet stranicu: www.kanal-inspekt.hr


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 2440 280 01 2440 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI