OCIJENI
Adresa: Dekanići 15
10000 Zagreb
Telefon:
099 3887 542 099 3887 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.veterinabranimir.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 9-20
sub: 9-13
Djelatnosti: Veterinarska ambulanta, veterinarska ljekarna
Kućni ljubimci - njega, prijevoz, smještaj
Kućni ljubimci - Pet shop
Ključne riječi: veterinarska ambulanta, veterinar za male životinje, liječenje pasa i mačaka - cijepljenje, čišćenje od parazita, kirurške intervencijepretraga, kirurški zahvat ,terapija
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama o Veterini Branimir

"Veterina Branimir" je ambulanta kojoj je primarni cilj dobrobit i očuvanje zdravlja Vaših ljubimaca.

Ambulanta koja svoje vrijednosti temelji na poštenju, znanju i iskustvu. Naš cilj je stalno podizanje kvalitete usluge i educiranje vlasnika, a samim time i postavljanje novih standarda u veterinarskoj medicini na našim prostorima.
U našoj ambulanti u potpunosti je odbačen "odokativni" način liječenja.

Svaka pretraga, kirurški zahvat ili terapija mora biti zasnovana na pravilnoj dijagnozi.

Po dolasku u veterinarsku ambulantu "Veterina Branimir", dočekat će Vas ljubazno i stručno osoblje koje je uvijek spremno prilagoditi se svim Vašim potrebama, tj. potrebama Vašeg ljubimca.

Kod nas svaki pacijent ima jednaku skrb, uz maksimalan individualni pristup.

Okupili smo tim mladih i stručnih ljudi, ljudi kojima je stalo do vašeg ljubimca.

Svi zaposlenici sustavno se educiraju prisustvujući stručnim skupovima i predavanjima u zemlji i inozemstvu te prate najnoviju stručnu literaturu.

Opremili smo ambulantu po svjetskim standardima, opremom provjerenih proizvođača, kako bi mogli pružiti što bolju zdravstvenu skrb Vašim ljubimcima. Ukoliko postoji potreba za izvođenjem nekih posebnih, rijetkih pretraga ili zahvata koje nije moguće obaviti na licu mjesta u ambulanti, naša ambulanta surađuje sa renomiranim svjetskim veterinarskim laboratorijima i fakultetima kako bismo Vaš problem, tj. problem Vašeg ljubimca što prije riješili.

Kod nas ne postoje riječi "Ne može".

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
099 3887 542 099 3887 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI