OCIJENI

Zašto proslaviti rođendan u restoranu Palfi?

Objavljeno: 20.10.2019. 21:29

Bilo da želite voljenoj osobi prirediti iznenađenje za rođendan, organizirati rođendan za svoje dijete ili proslaviti vlastiti rođendan sa stilom, restoran Palfi najbolje je mjesto.

Proslava rođendana vrlo je poseban trenutak u kojem se za jedan dan možete osjećati posebno, sa svojim prijateljima i obitelji. Ako želite da zabava prođe uspješno, najbolje je odabrati restoran za ovu vrstu događaja. Restoran Palfi je idealno mjesto za proslavu tog posebnog datuma, budući da se naš prostor nalazi u idiličnom zelenom okruženju. U restoranu Palfi imamo sve što je potrebno za organizaciju vašeg rođendana u stilu.

 

Nudimo vam rezervirani  prostor u našem predivnom prostoru ili za vrijeme toplih dana proslavu na našoj terasi koja je prava zelena oaza. No prije svega, najbolja stvar u slavljenju rođendana u našem restoranu je mogućnost oduševljenja gostiju okusima vrhunske kuhinje, pogodne za svačija nepca. Bogati meni nudi ponešto za svakoga od vaših uzvanika, a posebno će uživati ljubitelji jela s roštilja i jela ispod peke. Osim toga, u našoj kuhinji pronaći ćete različite prave gastronomske užitke!

Predivnoj atmosferi doprinosi i prekrasno uređen interijer, dok je terasa zbog predivnog prirodnog okruženja najbolji odabir u ljetnim mjesecima. Tamo vas očekuju 3 sjenice, svaka za 8 osoba, jedna sjenica za 12 osoba i velika za 25 osoba. Za vašu djecu smo također pripremili sadržaj - prostrano dječje igralište sa ljuljačkama, toboganom i pješčanikom.

 

U Restoranu Palfi pronaći ćete sve što vam je potrebno za odličnu proslavu rođendana - ugodni ambijent, vrhunsku kuhinju s bogatom ponudom i srdačno osoblje koje vam je uvijek na raspolaganju za lakšu organizaciju događaja.

Pratite nas na Facebook stranici:https://www.facebook.com/gostionicaPalfi/

OCIJENI