Laboratorijski sistematski pregled

Objavljeno: 5.4.2018. 12:19

Važno je voditi brigu o svome zdravlju, ne samo kada smo bolesni već i dok smo zdravi. Zato je bitno pokloniti sebi malo vremena i provjeriti svoje zdravstveno stanje. Sastav naših tjelesnih tekućina izravan je odraz stanja našeg organizma. Stoga su laboratorijske pretrage osnova od koje kreće bilo koji sistematski pregled čovjeka.

Briga za zdravlje i razvijena svijest o zdravlju vrlo je važna za kvalitetu života kao i duljinu životnog vijeka. Upravo zbog toga potrebno je barem jednom godišnje obaviti laboratorijski sistematski pregled i tako na vrijeme spriječiti mogući nastanak bolesti. Bez naručivanja i dodatnih čekanja u Poliklinici Synlab Hrvatska možete obaviti laboraotorijski sistematski pregled nakon kojeg možete obaviti daljnje liječničke preglede.Osnovni laboratorijski sistematski paket pretraga iz krvi uključuje 20 laboratorijskih pretraga: Sedimentacija eritrocita, Kompletna krvna slika, glukoza, urea, kreatinin, urati, bilirubin, AST, ALT, GGT, AP, natrij, kalij, kolesterol, HDL-kolesterol, LDL-kolesterol, trigliceridi, željezo, UIBC, TIBC.
U ponudi također imamo i pakete mikrobioloških pretraga za muškarce i žene, za testiranja na spolno prenosive bolesti kao što su HPV, klamidija, ureaplazma i mikoplazma.Testiranja se može napraviti iz prvog mlaza koncentriranog urina, obriska uretre (radi se u Synlab laboratoriju) ili cerviksa.

Zašto sistematski pregled?
  • Brzo i efikasno saznajte kakvo je Vaše zdravstveno stanje
  • Probuditi svijest kod sebe, ali i kod svojih bližnjih, o važnosti preventivnih pregleda
  • Na vrijeme otkrijte potencijalni problem i posvetite se brizi o svome zdravlju
Sistematski paketi u Synlab Hrvatska laboratoriju

Obratite nam se s povjerenjem jer tu smo za Vas od rođenja do zrele dobi.

Vaš Synlab
LABORATORIJ U SLUŽBI VAŠEG ZDRAVLJA,
JER ZDRAVLJE JE DRAGOCJENO.