OCIJENI

Zašto biste trebali izabrati S-SAN SERVIS?

Objavljeno: 27.5.2022. 11:12

Nije lako odabrati pravog majstora za obavljanje popravaka i radova u vašem domu. Kako bi sve bilo napravljeno kako treba i bez nepotrebnog stresa, želite biti sigurni da ste odabrali majstore koji znaju što rade. Uz S-San Servis nećete ostati razočarani! 

Bavimo se:

  • prodajom, montažom i servisom klima uređaja

  • servisom plinskih bojlera

  • postavljanjem plinskih instalacija 

  • postavljanjem vodovodnih instalacija 

  • prodajom plinskih bojlera i klima uređaja renomiranih svjetskih proizvođača

  • postavljanjem sanitarija i centralnog grijanja

Ako vam je potrebna bilo koja od navedenih usluga, tu smo za vas! 

No, postoji mnogo profesionalaca koji nude ove usluge, a vi se pitate zašto odabrati baš nas? Donosimo nekoliko razloga:

  1. Nudimo pouzdanu i profesionalnu uslugu

Imamo dugogodišnje iskustvo u pružanju navedenih usluga. Sve radove obavljamo u skladu s dogovorenim rokovima jer poštujemo vaše, a i svoje vrijeme. Svi će popravci, montaže i ostale usluge biti izvedene profesionalno kako biste nakon našeg posjeta mogli biti sigurni da su vaši uređaji potpuno ispravni i sigurni za korištenje.

  1. Najbolji omjer cijene i kvalitete

Naše usluge mogu se opisati jednostavnom rečenicom – one su najbolji omjer cijene i kvalitete! Za vaš novac dobit ćete kompletnu uslugu te će vam se naši djelatnici maksimalno posvetiti. Kod nas nema nabijanja cijene, sve su cijene realne i u skladu s uslugom koju pružamo. Posjetite nas ili nas kontaktirajte i uvjerite se sami! 

  1. Imamo ljubazne i stručne djelatnike

Ako imate bilo kakvih pitanja o našim uslugama, slobodno nas kontaktirajte ili posjetite. Dočekat će vas naši ljubazni djelatnici koji će rado odgovoriti na sva vaša pitanja i dati vam stručne prijedloge. Možda želite kupiti novi klima uređaj ili bojler, ali niste sigurni koji uređaj najbolje odgovara vašim potrebama. Naši djelatnici su tu da vam pomognu izabrati najbolje rješenje za vas. Ako imate pitanja o montaži uređaja, postavljanju instalacija, grijanja ili sanitarija, također ćemo vam rado pomoći. Tu smo i za sva pitanja u vezi servisa i održavanja uređaja. U vašem domu profesionalni smo i ljubazni te ćemo se pobrinuti da tijekom radova što je manje moguće narušavamo vašu svakodnevicu.

  1. Stalo nam je do naših klijenata

U S-San Servisu stalo nam je do dobrobiti naših klijenata i  želimo im maksimalno olakšati pristup našim uslugama. Zbog toga putem naše web stranice možete direktno naručiti usluge kao što su servis i čišćenje bojlera ili montaža klima uređaja. Kako bismo vam dodatno izašli u susret prilikom kupovine na našem web shopu, omogućili smo besplatnu dostavu za narudžbe iznad 1000 kuna unutar Hrvatske, koja vrijedi za sve uređaje osim za bojlere. 

Osim toga, svjesni smo da neispravni uređaji poput klima i bojlera mogu biti vrlo opasni po zdravlje. Stoga smo izuzetno pažljivi u njihovom popravku i održavanju kako bismo bili sigurni da vaše zdravlje nije ugroženo i da se osjećate sigurno u vlastitom domu.  

Pozivamo vas da nas kontaktirate i zatražite naše usluge! Osim web stranice, posjedujemo i Facebook stranicu gdje možete pratiti naš rad. Veselimo se svakoj budućoj suradnji!

OCIJENI