OCIJENI

Bosch bojleri za lakšu svakodnevnicu

Objavljeno: 7.8.2022. 20:39

Ako se vaš stari bojler učestalo kvari i radi neispravno, pozvali ste servisera i on nije mogao ništa popraviti – izgleda da je došlo vrijeme za novi bojler! Kupovina novog bojlera nije jednostavna jer želite biti sigurni da kupujete kvalitetan uređaj koji će vam poslužiti duži niz godina. Među brojnim markama bojlera dostupnima na tržištu, izdvojili bismo Bosch bojlere kao najbolji omjer cijene i kvalitete. Donosimo nekoliko prednosti Bosch bojlera:

 1. Upravljanje grijanjem preko aplikacije

Bosch bojleri imaju opciju pametnog upravljanja pomoću aplikacije. Ako želite upaliti grijanje prije nego što se vratite s posla, isključiti ga u sobi koju ne koristite ili provjeriti potrošnju energije s bilo koje lokacije, to možete učiniti pomoću mobilnog telefona! Osim potrošnje energije, možete regulirati i potrošnju plina za grijanje i toplu vodu.

 1. Energetska učinkovitost

Uz Bosch bojlere potrošnja električne energije i plina bit će uvijek na optimalnoj razini potrebnoj za ispravan rad bojlera. Time ćete izbjeći preveliku potrošnju energenata, a samim time i visoke račune za struju i plin. Bosch bojleri isplativa su investicija jer vas u konačnici vode do uštede novca i energije, a uz to su i ekološki prihvatljivi jer pridonose smanjenju emisije ugljičnog dioksida u atmosferu.

 1. Širok izbor modela

Postoje različite vrste i modeli Bosch bojlera kako bi svatko mogao pronaći onaj koji odgovara njegovim potrebama.

Bojleri se dijele na:

 • Kombinirane

  • Kompaktni su i primjereni za manje prostore. Ovdje nema potrebe za cilindrom tople vode pa ćete tako uštedjeti na prostoru.

 • Sistemske

  • Prikladni su za kuće u kojima postoji više kupaonica. Omogućavaju konstantnu opskrbu toplom vodom za neograničen broj slavina u kući u isto vrijeme.

 • Regularne

  • Prikladni su za kućanstva u kojima postoji velika istovremena potrošnja vode. Idealno su rješenje za kuće s 2 ili više kupaonica.

Kakav god bojler vam treba, s Boschevim uređajima i njihovim specifikacijama nećete ostati razočarani.

 1. Pouzdanost

Bosch bojleri pružaju vam pouzdano grijanje i toplu vodu uz visoku učinkovitost i niske troškove rada. Ako se redovito i pravilno servisiraju, ovi bojleri imaju dug radni vijek. Time vam štede novac kojeg biste inače potrošili na kupovinu novog bojlera, a poštedjet će vas i mozganja o tome koji bojler sada kupiti. Uz Bosch bojlere nema neugodnih iznenađenja – oni rade ispravno dugo nakon isteka garancije.

Ako želite saznati više o dostupnim modelima Bosch bojlera i njihovim specifikacijama, posjetite web shop S-San Servisa! Ovdje ćete sigurno pronaći pravi bojler za vaše potrebe. Ako niste sigurni koji je bojler najprikladniji za vaš prostor, svakako nas kontaktirajte. Imamo dugogodišnje iskustvo u montaži i servisu plinskih bojlera. Za sve upite stojimo na raspolaganju! 

OCIJENI