OCIJENI
Adresa: ŽIROVNICA 4
10294 DONJA PUŠĆA - ZAPREŠIĆ
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
01 3310 139 01 3310 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.steva.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 7:30-15:30
Djelatnosti: Metal, metalni proizvodi, željezarija, metalna galanterija
Auto dijelovi
Strojevi, alati, alatni pribor - prodaja, najam
Ključne riječi: rezanje limova zaprešić, savijanje limova zaprešić, izrada auto pragova, izrada stranica za kamione, izrada metalnih posuda, izrada metalnih ormarića, izrada stranica za prikolice, probijanje limova, perforiranje limova, izrada karoserijskih dijelova, limeni proizvodi do 6 mm debljine, ormarići za hidrante, ormarići za aparate za gašenje požara, poštanski ormarići, elektroormari, plinski ormarići, ormarići za prvu pomoć, termokupke i metalne posude
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O NAMA

Obrt Strojobravarija Števa kojeg je u siječnju 1995. godine osnovao Stjepan Mihalinec, bavi se uslugama rezanja, savijanja, štancanja i profiliranja limova i traka od čelika, nehrđajućeg čelika (INOX), aluminija, bakra, bronce, mesinga, te ostalih metala i njihovih legura po želji. U asortiman usluge rezanja i štancanja je uključena i plastika, odnosno ploče i trake od plastomera, duromera, elastomera i elastoplastomera savitljivih i reznih svojstava.
Smješteni smo u malom mjestu Donja Pušća samo 5 km od centra Zaprešića u smjeru Kumrovca. Iako 30 km od središta Zagreba, dobro razvijenom prometnom mrežom u okolici Zaprešića do nas se može doći na veoma lagan način sa svih dijelova županije i drugih regija naše Zemlje.
Obrt je zasad bio temeljen na uslugama, a od 2010. godine Strojobravarija Števa usmjerena je prema proizvodnji raznih profila, oplata za vrata, metalnih fasada, dijelova kamionskih karoserija, profiliranih nosača za vozila i građevinarstvo, ukrasnih lajsni i profila za interijere, ukrasnih profila za gelendere, ukrasnih maski za interijere i eksterijere, autopragova, profila za dekorativne svrhe, stupova za voćarstvo, vinogradarstvo i ostale poljoprivredne grane, profila za konstrukciju plastenika i staklenika, konstrukcijska rješenja protugradne zaštite u voćarstvu i vinogradarstvu, dijelova pekarske , mljekarske i mesarske opreme, opreme u procesnoj industriji i sl.
Obrt isto tako nudi inženjerske usluge izrade tehničke dokumentacije, razradu i proračune ,te razna konstrukcijska rješenja za cjelokupno područje strojarstva, te usluge izrade plana automatske montaže za prehrambenu, kemijsku, procesnu industriju i druge proizvodne grane.
Uz računalnu podršku, te 2D i 3D drawing programe možemo unaprijed vizualizirati svaki proizvod i time unaprijed prikazati virtualni model nekog dijela ili sklop sustava koji je zamišljen kako bi svaki naš klijent mogao unaprijed vidjeti soluciju konstrukcijskog rješenja nekog elementa ili sklopa.


REZANJE I PROFILIRANJE LIMOVA I TRAKA DO DEBLJINE 6 MM I DUŽINE 4 M MOGUČNOST IZRADE SPECIFIČNIH PROFILA PO ŽELJI NARUČITELJA
MOGUČNOST IZRADE SPECIJALNIH I NAJZAHTJEVNIJIH PROFILA I DIJELOVA IZ LIMOVA
IZRADA SVIH VRSTA AUTO PRAGOVA
ŠIROK SPEKTAR IZRADE STRANICA ZA KAMIONE I PRIKOLICE KAO I NJIHOVIH KAROSERIJSKIH DIJELOVA
KROJENJE I SAVIJANJE SPECIJALNIH OBLIKA LIMENIH OPLATA
KONSTRUIRANJE I RAZRADA STROJARSKIH KONSTRUKCIJA UZ PODRŠKU 2D I 3D SUSTAVA
INOVATIVNA I KVALITETNA RIJEŠENJA U PODRUČJU PLASTIČNE DEFORMACIJE METALA SAVIJANJEM I DUBOKIM     IZVLAČENJEM
IZRADA METALNIH ORMARA (PO NARUĐBI) ZA RAZNE NAMJENE.

http://www.steva.hr


 

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI