OCIJENI
Adresa: ŽIROVNICA 4
10294 DONJA PUŠĆA - ZAPREŠIĆ
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
01 3310 139 01 3310 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.steva.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 7:30-15:30
Djelatnosti: Metal i metalni proizvod - proizvodnja, skladištenje
Auto dijelovi
Strojevi, alati i alatni pribor
Ključne riječi: hrvatska zagreb zaprešić rezanje i savijanje limova izrada auto pragova kamionske stranice i ostali limeni proizvodi do 6 mm debljine
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O NAMA

Obrt Strojobravarija Števa kojeg je u siječnju 1995. godine osnovao Stjepan Mihalinec, bavi se uslugama rezanja, savijanja, štancanja i profiliranja limova i traka od čelika, nehrđajućeg čelika (INOX), aluminija, bakra, bronce, mesinga, te ostalih metala i njihovih legura po želji. U asortiman usluge rezanja i štancanja je uključena i plastika, odnosno ploče i trake od plastomera, duromera, elastomera i elastoplastomera savitljivih i reznih svojstava.
Smješteni smo u malom mjestu Donja Pušća samo 5 km od centra Zaprešića u smjeru Kumrovca. Iako 30 km od središta Zagreba, dobro razvijenom prometnom mrežom u okolici Zaprešića do nas se može doći na veoma lagan način sa svih dijelova županije i drugih regija naše Zemlje.
Obrt je zasad bio temeljen na uslugama, a od 2010. godine Strojobravarija Števa usmjerena je prema proizvodnji raznih profila, oplata za vrata, metalnih fasada, dijelova kamionskih karoserija, profiliranih nosača za vozila i građevinarstvo, ukrasnih lajsni i profila za interijere, ukrasnih profila za gelendere, ukrasnih maski za interijere i eksterijere, autopragova, profila za dekorativne svrhe, stupova za voćarstvo, vinogradarstvo i ostale poljoprivredne grane, profila za konstrukciju plastenika i staklenika, konstrukcijska rješenja protugradne zaštite u voćarstvu i vinogradarstvu, dijelova pekarske , mljekarske i mesarske opreme, opreme u procesnoj industriji i sl.
Obrt isto tako nudi inženjerske usluge izrade tehničke dokumentacije, razradu i proračune ,te razna konstrukcijska rješenja za cjelokupno područje strojarstva, te usluge izrade plana automatske montaže za prehrambenu, kemijsku, procesnu industriju i druge proizvodne grane.
Uz računalnu podršku, te 2D i 3D drawing programe možemo unaprijed vizualizirati svaki proizvod i time unaprijed prikazati virtualni model nekog dijela ili sklop sustava koji je zamišljen kako bi svaki naš klijent mogao unaprijed vidjeti soluciju konstrukcijskog rješenja nekog elementa ili sklopa.


REZANJE I PROFILIRANJE LIMOVA I TRAKA DO DEBLJINE 6 MM I DUŽINE 4 M MOGUČNOST IZRADE SPECIFIČNIH PROFILA PO ŽELJI NARUČITELJA
MOGUČNOST IZRADE SPECIJALNIH I NAJZAHTJEVNIJIH PROFILA I DIJELOVA IZ LIMOVA
IZRADA SVIH VRSTA AUTO PRAGOVA
ŠIROK SPEKTAR IZRADE STRANICA ZA KAMIONE I PRIKOLICE KAO I NJIHOVIH KAROSERIJSKIH DIJELOVA
KROJENJE I SAVIJANJE SPECIJALNIH OBLIKA LIMENIH OPLATA
KONSTRUIRANJE I RAZRADA STROJARSKIH KONSTRUKCIJA UZ PODRŠKU 2D I 3D SUSTAVA
INOVATIVNA I KVALITETNA RIJEŠENJA U PODRUČJU PLASTIČNE DEFORMACIJE METALA SAVIJANJEM I DUBOKIM     IZVLAČENJEM
IZRADA METALNIH ORMARA (PO NARUĐBI) ZA RAZNE NAMJENE.

http://www.steva.hr


 

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 3310 139 01 3310 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI