OCIJENI
Adresa: Poslovni centar Zavrtnica, Zavrtnica
10000, Zagreb
Telefon:
01 6185 687 01 6185 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.metron-instruments.com

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-16
Djelatnosti: Strojevi, alati i alatni pribor
Ključne riječi: mjerna i regulacijska tehnika, mjerenju tlaka, temperature i razine, zaštita okoliša od havarija na spremnicima i cjevovodima, umjerni laboratorij za tlak i ispitni laboratorij za optičko zračenje, akreditirani od strane Hrvatske akreditacijske agencije prema HRN EN ISO/IEC 17025 ovlašteni za postupke ovjere od strane Državnog zavoda za mjeriteljstvo i postupke zaštite od neionizirajućeg zračenja od strane Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

Metron Instruments - O nama

Metron Instruments je tvrtka s bogatim dugogodišnjim iskustvom u području mjerne i regulacijske tehnike s posebnim naglaskom na mjerenju tlaka, temperature i razine, te zaštiti okoliša od havarija na spremnicima i cjevovodima.

U sastavu tvrtke od osnutka 1990. godine djeluje laboratorij, prvotno kao potvrđeni laboratorij Državnog zavoda za normizaciju i mjeriteljstvo (DZNM), koji se 1997. godine izdvaja u zasebnu pravnu osobu Metron Instruments d.o.o. te nastavlja djelovanje sa statusom ovlaštenog laboratorija DZNM.

Metron Instruments d.o.o. se 2005. godine akreditira kod Hrvatske akreditacijske agencije prema normi HRN EN ISO/IEC 17025 kao umjerni laboratorij za tlak i ispitni laboratorij za optičko zračenje.

Metron Instruments d.o.o. je ovlaštena pravna osoba Državnog zavoda za mjeriteljstvo (DZM) za ovjeravanje tlakomjera za gume, te kao takav odlukom Vlade RH ima status tijela javne vlasti.

Metron Instruments d.o.o. je ovlaštena pravna osoba Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi za obavljanje stručnih poslova zaštite od optičkih zračenja i za analizu i davanje procjene utjecaja optičkih zračenja.

Metron Instruments d.o.o. je član strukovnih udruga Hrvatski laboratoriji CROLAB, Hrvatskog mjeriteljskog društva (HMD), Hrvatskog društva za zaštitu od zračenja (HDZZ) te stručnih tijela Državnog zavoda za mjeriteljstvo (DZM) i Hrvatskog zavoda za norme (HZN).

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 6185 687 01 6185 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI