OCIJENI
Adresa: Medveščak 106
10 000 Zagreb
Telefon:
01 4684 355, 098 275 948 01 4684 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://dentalab-db.com.hr/

Radno vrijeme

:
pon-pet: 9-16
Djelatnosti: Medicinski laboratorij, genetska laboratorijska istraživanja, zubotehnički laboratorij
Ključne riječi: dentalni zubotehnički laboratorij - protetska pomagala - fiksna protetika - mobilna protetika
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Prije same ideje samostalnog rada, skupljao sam iskustvo u Engleskoj, Austriji i Hrvatskoj radeći u privatnim laboratorijima i fiksnom laboratoriju poliklinike na Stomatološkom fakultetu. Kontinuirano usavršavamo najnovije tehnologije rada na domaćim i stranim specijaliziranim tečajevima.

Osnovani smo 1998 godine i od samoga starta poslujemo uspješno! 1998. godine pridružuje nam se Goran Bunijevac te time proširujemo ponudu laboratorija uz pripadajuću profesionalnu aparaturu. Obitelj Dentalnog Laboratorija Bjegović dodatno je upotpunio Marko Gluhak sa kvalitetom izrade mobilne protetike a time upotpunio i ponudu samog laboratorij.

Topli osmijeh je univerzalni jezik ljubaznosti... - W.A.Ward
"DLB je puna usluga. Držeći korak s novim tehnologijama, konstantno usavršavanje i naša beskompromisna posvećenost detaljima, kroz svaki korak rada. Jamčimo savršeno prijanjanje, prirodnu estetiku, precizne margine, odgovarajuće konture, vrhunske funkcije i udobnosti ... i oduševljene pacijente.

Sa 20 godina iskustva i brzinom izrade Vaših radova na vrijeme, DLB je Vaš prvi i najbolji izbor!

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 4684 355, 098 275 948 01 4684 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI