OCIJENI

Zašto biste trebali izabrati BEAUTY BOX?

Objavljeno: 10.6.2022. 11:20

Svi znamo koliko je teško pronaći kozmetički salon u kojem se osjećamo kao kod kuće. Potraga za savršenim salonom često zna biti duga i mukotrpna, no kada napokon ušećete u onaj koji ste sve vrijeme tražili ne želite ga nikada promijeniti. 

Beauty Box Salon ljepote možete izabrati iz više razloga:

  • Izvrsna usluga

Bilo da idete na pedikuru, manikuru, masažu ili uređivanje obrva, usluge koje dobivate trebaju biti profesionalne, a salon koji nudi više od jedne usluge puno je bolji. Uvijek se trudimo visoko postaviti granicu naših usluga tako da koristimo najnovije tehnike i tražimo najbolje proizvode za vas. Kada uđete u naš salon, dočekat ćemo vas s osmjehom i brinuti se o vama kako bi uživali u svakom trenutku boravka.

            Moderna oprema i kvalitetni proizvodi

U radu koristimo najnovije tehnike i tražimo najbolje proizvode za maksimalan učinak.

            Salon u kojem ne morate čekati

Dobar salon mora poštivati dogovorene termine jer nikome se ne da čekati ako je sastanak dogovoren u određeno vrijeme. Djelatnice Beauty Boxa znaju da je Vaše vrijeme dragocjeno.

             Osjećaj dobrodošlice

Vrata Beauty Box salona su vam uvijek otvorena. Maksimalno smo posvećeni svom poslu i trudimo se pružiti vam nevjerojatno iskustvo uljepšavanja i njege po povoljnim cijenama.

             Čistoća

Djelatnice Beauty Boxa znaju da je čistoća jedna od važnijih stvari za svaki dobar kozmetički salon, tako da se kod nas slobodno možete opustiti i uživati u tretmanima uz uređaje koji su ispravno tretirani, očišćeni i dezinficirani.

Ako želite salon u kojem ćete se ugodno osjećati i probuditi ljepotu u sebi, naručite se u Beauty Box Salon, Lašćinska cesta 14. Uljepšat ćemo vaše trepavice lash lift metodom, a masažom i maderoterapijom osvježiti vaše tijelo. Kod nas možete i pripremiti svoje noktiće za ljeto gelom i lakovima u žarkim bojama koje će istaknuti vaš preplanuli ten. Nudimo i depilaciju voskom, egipatsku depilaciju, bojanje i čupanje obrva, te sve vrste pedikura i manikura. 


Više informacija o uslugama i samom salonu možete pronaći na Facebooku i Instagramu.

OCIJENI