Adresa: Ivekovićeve stube 9 (nije prodajno mjesto)
10000 Zagreb
Telefon:
01 8891 192 01 8891 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.foto.digifil.net
http://web.facebook.com/foto.digifil.net

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-16
Djelatnosti: Foto studio, atelje, radionica
Tiskara, Sitotisak, Digitalni tisak, Knjigovežnica
Proslave rođendana, dječji rođendani, dječja igraonica
Ključne riječi: fotoknjiga - foto knjiga - razvijanje fotografija - foto album - fotokalendar - kalendar - poklon - rođendanski poklon - fotoknjiga popust - fotoknjiga zagreb - fotoalbum - program za izradu fotoknjige - online fotoknjiga - wedding book - dječji rođendan
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobrodošli na stranicu FOTO DIGIFIL.

Preuzmite besplatan program, dodajte fotografije, dizajnirajte fotoknjigu po svom ukusu, a ona će stići na Vašu adresu uz povoljnu cijenu.


Otkrijte najlakši, najbolji i najzabavniji način, kako pohraniti Vaše uspomene!

Pohranite ih u fotoknjizi vrhunske kvalitete.
- Vrhunska kvaliteta
- Povoljne cijene
- Samostalan dizajn pomoću našeg programa
- Brza izrada
- Bogat izbor formata, efekata

Što je fotoknjiga?
Fotoknjiga je knjiga čije stranice umjesto teksta krase vaše fotografije. Fotoknjige su nasljednice fotoalbuma i nude puno bolju kvalitetu, ljepši oblik i ljepši izgled.

Koliko puta Vam se desilo da ne možete naći određenu fotografiju na Vašem računalu, a upravo sada biste je željeli pokazati dragoj osobi?  Gdje ste je spremili, da li ste je obrisali...? S time je gotovo !

Čemu služi fotoknjiga
Svijet digitalne fotografije ponudio nam je brojne novosti u odnosu na stari način fotografiranja. Nema više troškova filmova i razvijanja, istu stvar možemo bez osjećaja krivnje više puta slikati, a spremanje slika je jednostavnije. No, svaka novost sa sobom nosi i svoje nedostatke. Svakodnevno se susrećemo s problemom manjka prostora na disku, a dogodi se i da imamo nebrojeno mnogo fotografija od kojih većina nikada ne ugleda svjetlo dana. A uza sve to postoji i strah da sve slike nepovratno ne izgubimo zbog ćudljivosti tehnologije.

Fotoknjige Vam pomažu sačuvati lijepe uspomene na sve Vaše važne događaje. Fotoknjigu čuvate na polici i kada je želite nekome pokazati, jednostavno je uzmete s police i prelistate. Pomoću fotoknjige možete izraditi i školske zadaće, kuharske recepte, profesionalni portfolio i mnoge druge stvari. Program za izradu fotoknjige nudi raznolike oblikovne mogućnosti i puno raznih predložaka i alata, kojima se možete sami poigrati i pohvaliti se s vlastitim autorskim djelom.

Kako izraditi fotoknjigu?
Postupak izrade je jednostavan. Knjigu oblikujete sami pomoću našeg programa, kojeg  s naših web stranica preuzmete na vlastito računalo. Prije nego što počnete s izradom, predlažemo Vam da kreirate posebnu mapu (folder) i u nju prenesete fotografije koje namjeravate zalijepiti u fotoknjigu. Napravite npr. mapu »Vjenčanje« i u nju stavite sve slike s vjenčanja koje želite imati u fotoknjizi. Tako će postupak izrade biti pregledniji i jednostavniji. Kada preuzmete naš program, jednostavno ga otvorite i slijedite upute. Na kraju će Vam se ponuditi opcija »Šalji« i klikom na tu opciju, Vašu fotoknjigu poslat ćete nama na izradu.

Vašu fotoknjigu izradit ćemo na najsuvremenijoj proizvodnoj liniji, kako glede tiska, tako i glede dorade te Vam je poslati poštom na kućnu adresu.

Preuzmite i instalirajte vrhunski, a besplatan program za dizajniranje Vaših foto uradaka.
DIGIFIL AlbumMaker PRO.
- Program je na hrvatskom jeziku
- Dizajniranje je brzo i jednostavno
- Široka paleta podloga, maski i alata za rad s Vašim fotografijama
- Za instalaciju programa potrebno je par sekundi

PREUZIMANJE PROGRAMA


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 8891 192 01 8891 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.