OCIJENI
Adresa: Ulica kralja Zvonimira 29
10000 Zagreb
Mobitel:
099 5451 137 099 5451 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: https://www.lakarijec.hr

Radno vrijeme

:
08.00 - 20: 00 / po dogovoru
Djelatnosti: Dječji vrtić, jaslice
Edukacija, obrazovanje za djecu
Ključne riječi: logoped, logoped zagreb, logopedska dijagnostika, logopedska terapija, logopedsko savjetovanje, mucanje, artikulacija, jezične teškoće, disleksija, promuklost, hipernazalnost, predvještine čitanja i pisanja, radionice za predškolarce, brzopletost
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Logopedski centar Laka riječ osnovan je 2023.g. s ciljem pružanja kvalitetne i pravovremene logopedske usluge koja, prije svega, obuhvaća logopedsku procjenu (dijagnostiku) i logopedsku terapiju za djecu i odrasle.

Pružamo usluge:

  • inicijalni razgovor
  • logopedsko savjetovanje
  • logopedska dijagnostika
  • logopedska terapija
  • grupna terapija

Navedene usluge uključuju područja kao što su mucanje,  brzopletost, artikulacija, jezične teškoće, disleksija, promuklost, hipernazalnost, predvještine čitanja i pisanja, radionice za predškolarce.

Vlasnica je Mr.sc. Irena Zovko Prpić, magistra logopedije, profesionalni staž u trajanju od 22 godine, tijekom kojeg radi kao logoped terapeut (2000. - 2022.) i logoped dijagnostičar (2014. - 2020.). U ožujku 2023. g. otvara svoj privatni logopedski kabinet.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI