Adresa: Ulica grada Vukovara 19
10000, Zagreb
Telefon:
01 7980 880 01 7980 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.terapijakraljeznice.com

Radno vrijeme

:
Pon. - pet: 09:00-20:00
Djelatnosti: Akupunktura, akupresura, kiropraktika
Alternativna medicina, bioenergija, ljekovito bilje
Masaža
Ključne riječi: centar za terapiju kralježnice - uklanjanje uzroka boli kralježnice - deformacija kralježnice - pregled i terapija kralježnice - balans kralježnice i kukova - vježbe za kralježnicu - puclini - kralježnica - kukovi - bolovi u kralježnici
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Centar za terapiju kralježnice - Puclini.

Centar za terapiju kralježnice je u srpnju 2012. godine osnovao g. Ivo Puclini, nakon desetljeća rada u vodećim centrima za unaprjeđenje zdravlja i kvalitete života u Hrvatskoj, s ciljem pružanja korisnicima kvalitetne usluge neophodne za održavanje zdravlja u današnjem načinu života.

Za razliku od sličnih ustanova, jedina djelatnost našeg Centra su terapije fokusirane na rješavanje tegoba korisnika uzrokovanih kralježnicom.

Kroz naše tretmane pomažemo ljudima dovesti organizam u ravnotežu kroz oporavak kralježnice i prenosimo znanja o održavanju zdravlja nakon oporavka.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 7980 880 01 7980 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.