OCIJENI

Prednosti aluminijske stolarije

Objavljeno: 8.6.2021. 9:09

Gradite li svoju kuću, uređujete stan ili kupujete nov dom u kojem želite osjećati maksimalnu ugodnost boravka, naravno da ćete pripaziti na svaki detalj i maksimalno razraditi plan kako bi interijer, ali i eksterijer bio kvalitetan te cijena opravdavala kvalitetu.

Osim estetskog dijela interijera, vrlo je bitan odabir materijala prozora, vrata, žaluzina i ostalih stolarija koje štite vaš stan od topline i zvuka te atmosferilija. Najpopularniji materijali stolarije su PVC, drvo i aluminij, a svaka vrsta ima svoje prednosti i nedostatke.
 
         

Jedna od najkvalitetnijih solucija svakako je aluminijska stolarija. Želite li izbjeći česte popravke stolarije, želite li stolariju otpornu na sve vremenske prilike, ali i onu koja će se savršeno uklopiti u svaki interijer – odaberite aluminijsku stolariju.

Proizvodnjom ove vrste materijala, šumske blagodati se ne eksploatiraju, čime se smanjuje štetan utjecaj građevinske industrije na okoliš i prirodu. Aluminijska stolarija je 100% ekološki prihvatljiva jer je reciklirajući materijal, a savršeno se uklapa u svaki moderan dom.
Osim ekološke isplativosti, aluminijska stolarija je estetski privlačna zbog toga što je riječ o tanjem i elegantnijem materijalu u odnosu na druge, a lako se oblikuje u različite veličine i oblike pa je dostupna u širokom spektru boja i varijanti.

Zbog odlične zvučne izolacije ovog materijala, mirno ćete spavati i pored željezničke pruge, ali i u nekoj ne toliko sigurnoj okolini s obzirom na to da je riječ o materijalu koji je siguran, odnosno čvrst te se koristi za izradu protuprovalnih vrata i prozora.

Uz aluminijsku stolariju bit ćete sigurni od svih vremenskih (ne)prilika te vaš prostor opremljen aluminijskom stolarijom neće oštetiti niti poplave niti udarci. Savršeno štiti i od topline, odnosno previsokih temperatura.

Unatoč cijeni koja je nešto viša u odnosu na druge vrste stolarija, kvaliteta aluminijske stolarije ju opravdava te se smatra izrazito isplativom s obzirom na dugogodišnju trajnost i sam izgled.

Čvrstoća, otpornost i postojanost najveći su aduti ove vrste stolarije koju možete pronaći u MT-ING, tvrtki čiju kvalitetu opravdava čitav niz dugogodišnjih i zadovoljnih klijenata i kupaca!

Vaša sigurnost i zadovoljstvo, njihova su misija!

OCIJENI