OCIJENI
Adresa: Košnička 3
10090 Zagreb
Telefon:
01 3733 412, 091 2261 978 01 3733 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.keramika-novak.hr
http://www.facebook.com/KeramikaNovakZagreb/
http://https://www.instagram.com/keramika_novak/

Radno vrijeme

:
8:00-19:00
Djelatnosti: Poslovni pokloni, Poklon galerija, Gift shop, Suveniri
Ključne riječi: suveniri - keramika - ručni rad - handmade proizvod - hrvatski proizvod - unikatni proizvodi od keramike - unikatni suveniri - amfore - magneti za hladnjak soljenke i paprenke - unikatni pokloni - ukrasi za dom - izrada suvenira
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobrodošli na stranicu KERAMIKA NOVAK!

Mi smo proizvođači suvenira i ostalih predmeta od keramike iz Zagreba. Naše djelovanje je počelo 2014. godine u domaćoj radinosti kroz stvaranje branda Suveniri Novak. Svi naši proizvodi su unikatni sa etiketama Handmade i Made in Croatia.

Naše proizvode možete naći u suvenirnicama, poklon galerijama i sličnim diljem Hrvatske, a i šire. Naići ćete na naše soljenke i paprenke u restoranima, amfore u muzejima i u domovima mnogih naših korisnika.

Školovani smo keramičari sa iskustvom i nije nam problem realizirati novi proizvod po zahtjevima klijenata.

Na tržištu smo duži niz godina sa puno zadovoljnih korisnika iza nas sa kojima i sada surađujemo.

Koristimo nove tehnologije kao npr. izrada prototipa za daljnju izradu keramičkih modela u 3D print tehnici uz, naravno, tradicionalne.

Ponosni smo na našu ponudu amfora koje su tražene u cijelom svijetu. Naravno to je dio naše ponude koju redovito nadopunjujemo novim proizvodima.

Posjetite našu web i Facebook stranicu za više informacija!Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 3733 412, 091 2261 978 01 3733 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI