OCIJENI
Adresa: Rusanova 10
Zagreb, 10000
Telefon:
091 9410 847 091 9410 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://aurora-servis.es
Djelatnosti: Servis računala, Servis kompjutera
Servis mobitela
Ključne riječi: servis računala, servis laptopa, servis kompjutera, servis opreme, servis uređaja, servis mobitela, instalacija operativnih sistema
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Vršimo sve popravke računala, laptopa, tableta, printera i ostalih uređaja. Dolazimo na Vašu adresu u najkraćem mogućem roku. Radimo od 00-24, vikendima, praznicima, kada god trebate naše usluge nazovite. Većinu posla obavljamo na terenu da uštedimo Vaše vrijeme i da Vam osposobimo računalo i ostale uređaje u najkraćem mogućem roku.
Ako ne možemo kod Vas otkloniti kvar, uređaj nosimo u servis i u vrlo kratkom roku ga popravljamo. Ako neke dijelove nemamo naručujemo ih odmah. Savjetujemo Vas kako nadograditi računalo, kako ga održavati, mijenjamo neispravne komponente, nadograđujemo ih, sve po Vašim željama i potrebama.
Instaliramo sve vrste operativnih sistema, programa, drivera i ostaloga što Vam je potrebno za ugodan rad s računalom. Ako Vam je potrebna hitna pomoć preko Team viewera spajamo se na Vaše računalo i popravljamo probleme.
Vršimo backupove i spašavanje s Vaših hard diskova koji su pred izdisajem, također vraćamo podatke koje ste slučajno obrisali.
Garantiramo najniže cijene, cjenik je okviran, a Vi nas nazovite i dati ćemo Vam točan izračun troškova uz najmanje opterećenje za Vaš kućni budžet.
Ako ne možemo popraviti kvar, naplate nema, a Vama predlažemo što da napravte dalje.

Nazovite nas od 0-24 na mobitel, viber: +385 91 941 08 47
ili nas kontaktirajte preko e-mail-a na

auroraservis@aurora-servis.es

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
091 9410 847 091 9410 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI