OCIJENI
Adresa: Kvintička 1a
10000 Zagreb
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Mobitel:
099 6576 943 099 6576 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://phaedra-savjetovanje.com/kontakt.html

Radno vrijeme

:
pon-pet: 11-18 pon-pet: po dogovoru
Djelatnosti: Psihijatar, psiholog
Ključne riječi: psihološko savjetovanje - individualna terapija - bračna terapija - obiteljska terapija - psihodijagnostika - psihološko savjetovanje za managere - profesionalna selekcija - psihologijsko vještačenje
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O psihološkom savjetovalištu Phaedra

Dobro došli na stranice psihološkog svjetovališta Phaedra!

Mr. sc. Irena Pastuović Terze klinička psihologinja s dugogodišnjim iskustvom u radu s različitim skupinama korisnika psiholoških usluga. Provela je više od dvadeset godina radeći u institucijama poput škola, zdravstvenih ustanova, klinika, zavoda za vještačenja radi umirovljenja. Pokrenula je rad psihološkog savjetovališta u kojem radi sa svim dobnim skupinama.

Završila je niz psihoterapijskih edukacija, kao i edukacija za dijagnostiku i vještačenje u psihologiji, čime je, kao i zahvaljujući bogatom radnom iskustvu, stekla naziv kliničkog psihologa. Tijekom suradnje s visokoškolskim ustanovama stekla je zvanje višeg predavača iz područja psihologije. Aktivna je članica Hrvatskog psihološkog društva i Hrvatske psihološke komore.

U radu se koristi priznatim dijagnostičkim metodama i psihoterapijskim znanjima i vještinama. Završila je edukaciju iz transakcione analize, kognitivno-bihevioralne terapije i logoterapije i egzistencijalne analize, te edukaciju za rad sa psihološkom traumom.

Za svoj doprinos razvoju primijenjene psihologije u Hrvatskoj 2014. godine dobila je nagradu Hrvatskog psihološkog   društva "Marulić: Fiat Psihologija". Održala je brojna javna predavanja, te objavila više znanstvenih i stručnih radova i poglavlja u knjigama.

U svakodnevnom radu s korisnicima psiholoških usluga različitih dobi i potreba, koristi sva svoja znanja, vještine i iskustva.

Posjetite web stranicu.
Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
099 6576 943 099 6576 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI