OCIJENI
Adresa: Maksimirska 44
10000 Zagreb
Telefon:
01 4819 368 01 4819 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.lavadero.hr
http://web.facebook.com/lavadero.laundry.praonicarublja
Djelatnosti: Pranje i peglanje rublja
Ključne riječi: samoposlužna praonica - praonica rublja - praonica veša - uslužna praonica - uslužna peglaonica rublja - uslužna peglaonica veša Maksimir Zagreb
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

Jednostavno i učinkovito samoposlužno pranje rublja

Prva samoposlužna praonica (eng. Laundromat) otvorena je 1934. godine u SAD-u. Danas su mnoge praonice u Americi samoposlužne i većina njih je otvorena 0-24. S druge strane, u Velikoj Britaniji prva praonica rublja otvorena je 1949. godine u Londonu. Kao i u SAD-u, današnje praonice većinom su samoposlužne i automatizirane, s radnim osobljem ili bez njega. Osim u SAD-u i Europi, praonice ovakvog tipa, veliki su hit u Australiji i Novom Zelandu, a mnogi smatraju da će uskoro postati i veliki hit u Hrvatskoj.

Zanimljive činjenice
 
Obljetnica
 
2014. godine bila je 80. obljetnica postojanja samoposlužne praonice.
 
Reklama za Levi's
 
U 70-im i ranim 80-im godinama prošlog stoljeća, samoposlužne praonice bile su važan dio popularne kulture. Poznata je scena iz reklame za Levi 502 traperice, u kojem zgodni pjevač
Nick Kamen svlači odjeću u samoposlužnoj praonici i baca je u perilicu rublja.


Korisnici
 
U Velikoj Britaniji, na početku djelovanja samoposlužnih praonica, uglavnom su ih koristili pripadnici nižeg socijalnog statusa. Danas se ta situacija mijenja, tako da ih koriste i pripadnici višeg socijalnog statusa koji imaju manjak vremena. U Americi samoposlužne praonice osim u urbanim, uspješno posluju i u ruralnim sredinama.
 
Dhobi Ghat
 
Najveća svjetska open air praonica rublja, Dhobi Ghat, nalazi se u gradu Bombay, u Indiji.
Poznata je turistička atrakcija, a specijalizirana je za pranje rublja iz gradskih hotela i hostela.


Prednosti samoposlužnih praonica:
 
  • Jednostavnost korištenja.
  • Možete prati i sušiti sve vrste tkanina.
  • Ušteda vremena i novca.

Kada se sezona mijenja svi muku mučimo s premještanjem odjeće, deka, popluna i ostatka sadržaja ormara na neko drugo mjesto. Ako Vam ovakve situacije stvaraju stres, samoposlužne praonice rješenje su za Vas jer nećete morati brinuti stane li Vaš zimski poplun u perilicu. Osim ovakvih scenarija, borba s rubljem je svakodnevna. Kada napokon pomislite da ste sve oprali - nekim čudom košara za veš je već puna.
Budimo realni, rublje iziskuje mnogo vremena - pranje, sušenje, peglanje, slaganje...a postoji mnogo jednostavnije rješenje:

u samoposlužnoj praonici rublja Lavadero možete sami oprati i osušiti svoje rublje, na vrhunskoj i profesionalnoj opremi. Jedna od prednosti je i izvanredna lokacija praonice Lavadero - Maksimirska cesta 44 što Vam olakšava dolazak i odlazak. U Lavaderu možete:
 
  • Prati i sušiti, sukladno deklaraciji, sve vrste tkanina, od odjevnih predmeta, osobnog rublja, osjetljive odjeće, radnih odjela, posteljnog rublja, prekrivača, deka, popluna, navlaka za madrace i sl.
  • Pranje rublja obavite u perilicama maksimalnog kapaciteta 9 i 15 kilograma. Deterdžent, omekšivač i sredstvo za dezinfekciju uključeni su u cijenu usluge. Programi pranja traju od 35 do 45 minuta.
  • Sušenje u sušilicama kapaciteta 14 kilograma.
     
Lavadero također nudi i usluge uslužne praonice,
gdje možete ostaviti svoje prljavo rublje, a po dogovoru preuzeti čisto i ispeglano, uz mogućnost dostave. Pranje i glačanje vrši stručno osoblje. Usluge samoposlužne i uslužne praonice su dostupne prema važećem cjeniku.
Više ne morate sušiti rublje do sredine lipnja poslije proljetnog čišćenja, navratite u Maksimirsku 44 i prepustite brigu o tome Lavaderu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 4819 368 01 4819 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI