OCIJENI

DAIKIN EMURA- Potpuna toplinska ugodnost tijekom cijele godine

0 pregleda/dan | Objavljeno: 07.03.2014. 20:17

NOVO !
DIZAJN. FUNKCIONALNOST. EVOLUCIJA.
NOVA UNUTRAŠNJA KLIMATIZACIJSKA JEDINICA IZ DAIKINA.



KLIMA BUHIN,Zagreb,Maksimir

Potpuna toplinska ugodnost tijekom cijele godine
Novi model klimatizacijske jedinice Daikin Emura za zidnu ugradnju iz Daikina odličan je spoj kultnog dizajna i savršenog inženjeringa. Njezin izrazito tanki profil i elegantni završni sloj u matiranom kristalno-bijelom ili pjeskarenom aluminiju dopuniti će svaki unutrašnji prostor. Profinjeni izgled ne umanjuje njezinu učinkovitost. Budući da je projektirana u Europi za europsku klimu, možete se pouzdati u to da će Daikin Emura osigurati ugodnu temperaturu i optimalnu razinu vlažnosti neovisno o godišnjem dobu.
Daikin Emura je projektirana za zidnu ugradnju, s ciljem optimalne raspodjele zraka u prostoriji uz izuzetno tihi rad. Upravljanje radom uređaja je jednostavno baš kao i njegova ugradnja i održavanje. Zbog visoke energetske učinkovitosti uređaj je svrstan u razred ´A´ što ga čini privlačnom energetski osviještenim i modernim osobama. Daikin Emura predstavlja savršenu kombinaciju stila, dizajna i funkcionalnosti te pametnoga grijanja i učinkovitoga hlađenja.


KARAKTERISTIKE:
• Moderni dizajn
• Ušteda energije: vrlo visoki EER, do 4,46 (energetski razred ‘A’)
• Osigurava maksimalnu toplinsku ugodnost
• Razina buke pri radu 22 dB(A)
• Široko radno područje:
-10 - 46 °C za hlađenje i
-15 - 20 °C za grijanje
• 24-satno programiranje daljinskim upravljačem s tjednim vremenskim programom

ZA INSTALATERE
• Radna tvar R-410A
• Maksimalna duljina cjevovoda 20 m
• Smanjena težina i manje dimenzije


Inverterska tehnologija: veća ugoda, manji trošak

Daikin Emura objedinjuje najsuvremenije inovacije u klimatizaciji. Korištenjem Daikinove inverterske tehnologije prostorija brže postiže željenu temperaturu te ju zadržava s manje temperaturnihoscilacija. Stalnim nadzorom unutarnje temperature i korištenjem inverterske tehnologije brzo se dostižu zadani radni uvjeti u prostoriji te se održavaju sa što manje ciklusa zaustavljanja i pokretanja što garantira manju potrošnju energije. Vaši godišnji troškovi energije mogu se smanjiti i do 30%.

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI