OCIJENI
Adresa: Klovićeva 14
10000 Zagreb
Telefon:
01 5530 942 01 5530 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.comperiolims.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: po dogovoru
sub: po dogovoru
Djelatnosti: Detektivska agencija
Ključne riječi: privatni detektiv zagreb comperio lims prijevara ugovori osobe anonimna pisma provjera krađa uznemiravanja štete osiguranje dokazi predmeti sudbena tijela
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

PRIVATNI DETEKTIV ZAGREB - COMPERIO LIMS

Prikupljamo obavijesti i informacije o:

nestalim osobama ili osobama koje se skrivaju od stranke, osobi koje su stranci prouzročile štetu, osobnom položaju i imovinskom statusu građana, uspješnosti osoba u obavljanju posla, kandidatima za zapošljavnje i radnicima, povredama radnih obveza, kršenje ugovora i poslovnih tajni, predmetima koji su izgubljeni ili ukradeni, prijetnjama, anonimnim pismima, porukama i uznemiravanjima, povredama intelektualnog vlasništva, sivom tržištu, prijevarama na štetu građana i trgovačkih društava, izbjegavanje obveze dužnika po kreditima, povredama bračnih ugovora i sl., utvrđivanju adrese fizičkih i pravnih osoba, dokazima koji su potrebni za ostvarivanje prava i povlastica pred sudbenim i drugim tijelima državne vlasti, društvima i udrugama.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 5530 942 01 5530 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI