Kompjutersko miješanje zidnih i fasadnih boja

Objavljeno: 23.5.2019. 15:18

Novi trendovi u dizajnu interijera stvorili su i nova potraživanja na tržištu. Kupci danas često znaju kakve točno nijanse žele kako bi njihov životni prostor bio što ugodniji. Često žele boju zidova uskladiti sa novim modernim namještajem a najbolje rješenje za njihove zahtjeve je kompjutersko miješanje zidnih i fasadnih boja.

Ta usluga omogućila je dobivanje nijansi koje često nisu dostupne za kupnju kao gotov i zapakiran proizvod. Željene nijanse često su spoj već postojećih boja i moguće ih je dobiti samo ovim procesom i strojnim miješanjem. Naši djelatnici omogućiti će Vam upravo onu boju koju ste uvijek htjeli u svom dnevnom boravku ili na fasadi svoje kuće.

Sami proces za kupce je vrlo jednostavan, u našoj poslovnici prema skali boja birate točno određene nijanse koje će odgovarati Vašoj potrebi. Nakon toga sretno i zadovoljno izlazite iz naše poslovnice sa gotovim proizvodom i možete se bezbrižno posvetiti bojanju zidova.

Uvijek je pravo vrijeme za osvježavanje zidova svog doma a KUNT boje će Vam pružiti kvalitetnu i potpunu uslugu kako bi dobili upravo onu nijansu boje koju želite.

Za miješanje boja koristimo najkvalitenije proizvode poznatih proizvođača kao što su Jub, Chromos, Samoborka i Caparol.

Također nudimo i ostale proizvode poput auto lakova i ostalog pribora za bojanje. Za mala oštećenja na automobilima, najpraktičnije rješenje je usluga miješanja auto lakova i punjenje u spray doze za brzo, lako i jednostavno rukovanje kod popravljanja oštećenja.

Pronađite našu poslovnicu na adresi Zvonimirova 127 u Zagrebu i izaberite najkvalitetnije boje i lakove za različite potrebe!