Adresa: Ježdovečka 15, Lučko
10000, Zagreb
Mobitel:
098 326 326, 091 2006 514, 098 430 404 098 326 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci

Radno vrijeme

:
Pon - pet: 8- 16
Djelatnosti: Autoservis, automehaničar, autolimar, autolakirer
Vulkanizer, Auto gume, Moto gume
Vučna služba
Ključne riječi: autolimarija - termo lakiranje - vulkanizer - automehanika - izmjena guma - servis i nadogradnja auto dijelova - vučna služba - autopraonica - popravak vozila
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu Auto servisa MIKA.

Mi smo obiteljska tvrtka koja je otvorena početkom 90-ih godina tako da imamo dugogodišnje iskustvo u održavanju i popravku motornih vozila.

Naše usluge su namijenjene za sve proizvođače vozila.
Imamo mnoge vjerne i zadovoljne klijente zahvaljujući kvaliteti usluge koju pružamo.

Tim nam se sastoji od stručnih i iskusnih djelatnika koji Vam stoje na raspolaganju svojim savjetima i vrhunskom uslugom.

Bilo da imate jednostavan ili složeni kvar na vozilu, naš stručni tim posjeduje znanje i koristi modernu tehnologiju za što brži i pouzdaniji popravak Vašeg vozila.

Posjetite nas na Lučkom i povjerite nam svoje vozilo.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
098 326 326, 091 2006 514, 098 430 404 098 326 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.