OCIJENI

Strojna obrada blokova i radilica motora

Objavljeno: 12.9.2018. 12:13

Kada se dogodi kvar motora na vozilu koji uključuje gubitak rashladne tekućine , pregrijavanje motora , gubitak ulja i crni dim mogući uzrok je kvar ili neispravnost vitalnih dijelova motora vozila . Pod vitalne dijelove motora najčešće se misli na : glavu motora , blok motora , koljenasto vratilo , klipove, klipnjače i turbopunjače.Svaki profesionalni mehaničar će nakon dijagnostike i analize kvara spomenutog dijela motora po potrebi kontaktirati radionicu strojne obrade motora.
RadionicA strojne obrade motora JE specijalizirani servis za defektažu i obradu vitalnih dijelova motora sa strojevima i opremom u vrijednosti stotinama tisuća kuna te posebno obučenim djelatnicima.Popravci navedenih  vitalnih dijelova mogu se mjeriti u tisućama kuna zato je od velike važnosti da se izvedu profesionalno i u skladu sa pravilima struke .
Usluge strojne obrade glava i blokova motora te brušanja koljenastih vratila podlježu strogim tolerancijama koje ponekad mogu iznositi u stotinke milimetra (0,01 – 0,03 mm) i zato je BITNO da se obavljaju na preciznim strojevima.

Radionica Specijalna zavarivanja Čukman d.o.o. je obiteljska tvrtka sa početkom rada od 1986 godine , sa početnom uslugom zavarivanja glava motora . Tijekom godina rada skupljali smo iskustvo , strojni park i opremu kako bi danas bili u mogućnosti zaokružiti proces strojne obrade motora .


U radionici Specijalna zavarivanja Čukman d.o.o. mogu se obaviti sve usluge vezane za strojnu obradu motora od kojih izdvajamo:
  • Ispitivanje, zavarivanje i strojnu obradu glava motora svih vrsta motora
  • Strojnu obradu blokova motora
  • Brušenje koljenastih vratila
  • Zavarivanje dijelovai kućišta motora od sivog ljeva ili aluminija .
Preko tvrttke Centar glava motora pružamo usluge prodaje novih glava motora , tvornički obnovljenih turbina te ostali motornih dijelova potrebnih za generalna uređenja motora . Nove glave motora i tvornički obnovljene turbine prodaju se sa dvogodišnjim jamstvom .

OCIJENI